Ölüm Kavşakları İçin Düğmeye Basıldı

Bursa‘nın İnegöl ilçesinde sık sık ölümlü kazalara sahne olan Avarlar, OSB, Oylat ve Kurşunlu Kavşakları yeniden düzenleniyor.

Ölüm Kavşakları İçin Düğmeye Basıldı
Projesi tamamlanan Oylat Kavşağına yapılacak üst geçide 2012 yılı başında ilk kazma vurulacak. AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin; Karayolları 14. Bölge Müdür Vekili İlyas Bulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel ile birlikte Avarlar, OSB ve Oylat ile Kurşunlu Kavşaklarında incelemelerde bulundu. Şahin, "OSB Kavşağı‘nın trafik akışına uygun yapılmasını talep ettik. Belediye imar işini bitirip Karayolları‘na iletecek. OSB Kavşağı batçık olacak. Sık sık kazaların meydana geldiği Avarlar

Kavşağı‘na alt geçit yapılacak. İnegöl-Ankara yolu üzerinde seyahat eden vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak için bu çalışmalar yapılacak" dedi.

Oylat Kavşağı ile alakalı projenin hazır olduğunu belirten Şahin, "Oylat Kavşağı‘nın projesi hazır, yıl sonuna kadar ihalesi yapılıp 2012 yılı başında kazma vurulacak. Diğerleri de hazır ama fiziki durum ile tekniği uyuşturmaya çalışıyoruz çünkü Avarlar Kavşağı‘nda Bedre Deresi‘nden ve çevredeki yapılaşmadan dolayı fiziki şartları oluşturmaya uğraşıyoruz. Maksadımız en uygun projeyi uygulamak. Yayaları, bisiklet ve motosikletleri de düşünerek hareket edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA