Gerizekalı sevgilim beni de gerizekalı yaptı

Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu, yine söylemleriyle deyim yerindeyse kırdı geçirdi. Mesut Yar'ın programına konuk olan Topaloğlu, "Gerizekalı sevgilim beni de gerizekalı yaptı" dedi.

Gerizekalı sevgilim beni de gerizekalı yaptı
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü konukları, Oyuncu Levent Ülgen, Sanatçı Mustafa Topaloğlu ve Sörfçü-Oyuncu Çağla Kubat'tı. Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu, yine söylemleriyle deyim yerindeyse kırdı geçirdi.

Yar'ın, "Bu albümler artık niye satmıyor?" satmıyor sorusu üzerine Topaloğlu, "İşin içine korsanlar girdi, işin içerisine uyanıklar girdi, firmalar girdi, girdi de girdi. Bu iş çıkılmaz hale girdi" diye konuştu.

Mesut Yar'ın, "Peki bu gerizekalı şarkısına ne kadar uğraştın?" sorusuna ise Topaloğlu, "Gerizekalı beni de gerizekalı yaptı" yanıtını verince herkesi kırdı geçirdi. Topaloğlu, bu şarkı için bir hayli uğraştığını söyledi.

Bunun üzerine Yar, "Gerizekalının korsanını yapacak adam var mı?" sorusunu yöneltti.

Levent Ülgen söze girerek, "Hangi gerizekalı diyormuş" dedi.

Buna karşılık Topaloğlu, "Doğru söylüyorsun. Çok şarkı yaptım, akıllı ol akıllı diye bir şarkı yaptım tutmadı, gerizekalı tuttu işte" şeklinde konuştu.

Topaloğlu Yar'ın, "Kaç traj bekliyorsun bu gerizeklıdan" sorusuna da, "Traj bayağı traj" diye cevap verdi.

Topaloğlu programda "Gerizekalı Sevgilim Benim" şarkısını da söyledi. Şarkıyı dinlerken konuklardan Levent Ülgen ile sunucu Mesut Yar adeta gülme krizi geçirdi. Şarkı bittikten sonra Yar, "Hakikatende gerzekmiş bu, mavi boncuk alacakmışsın, neler yapacakmışsın anlamamış seni" dedi. Topaloğlu da, "Sadece mavi boncuk mu neler alacaktım" karşılığını verdi.