Açık Hava Sinemasına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Erzincan Belediyesi tarafından vatandaşa sunulan açık hava sinema hizmeti büyük ilgi görüyor.

Erzincan Belediyesi tarafından vatandaşa sunulan açık hava sinema hizmeti büyük ilgi görüyor.

    Erzincan Belediyesi, ‘7 Gece 7 Film’ organizasyonu ile vatandaşları geçmiş yıllara götürüyor. Her akşam bir mahallede düzenlenen programlara binlerce Erzincanlı ilgi gösteriyor. Belediye, üç gün içerisinde 15 mahallede yaklaşık 60 bin Erzincanlıya açık hava sinema keyfi sundu.

    Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ın da bizzat katıldığı programlarda vatandaşlar, bir ilk olan açık hava sinema gösterilerini gerçekleştirdikleri için Başkan Çakır’a memnuniyetlerini dile getirdi. Erzincan Belediyesi‘nin kültürel etkinlikler kapsamında, vatandaşlara yaz akşamlarında farklı bir etkinlik sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yüksel Çakır, “Şehrican Akşamları akabinde, açık hava sinema gösterileri ile Ramazan öncesinde hemşehrilerimize dolu dolu yaz akşamları yaşadık.” dedi.

    Başkan Çakır, ayrıca, Ramazan ayının da dolu geçeceğini ifade ederek, "Ramazan eğlenceleri çadırımız sürprizlerle dolu. Ayrıca, bu yıl bir başka ilke daha imza atarak, iftar sofralarını ihtiyaçlı evlerinde kuruyoruz. Her mahallede bir ekibimizle sıcak yemek dağıtıyoruz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayları hayırlı olsun.” diye konuştu.