Bursa‘da Sosyal Tesisler İftar Keyfi İçin Hazır

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri, 11 ayın sultanı Ramazan ayında da konuklarını, birbirinden özel lezzetleri ve eğlenceli programlarıyla ağırlayacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri, 11 ayın sultanı Ramazan ayında da konuklarını, birbirinden özel lezzetleri ve eğlenceli programlarıyla ağırlayacak.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen sosyal tesisler, Ramazan ayında da Bursalılara hizmet verecek. Ramazan’a özel sürpriz animasyonların ve zaman zaman da fasıl dinletilerinin sunulacağı sosyal tesisler, özel mönülerini de damak tadına düşkün olanların beğenisine sunacak. Dobruca, Balibey Han, Mudanya, Tenis Kafe Sosyal Tesisleri ile Gönül Dostları Sofrası ve Merinos Göl Park, Bursalılara iftarda ev sahipliği yapacak.

    Bursa’nın merkezinde 500 yılı aşkın tarihiyle Balibey Han, Ramazan ayında özel lezzetleriyle konuklarına kapılarını açacak. Vatandaşlar burada, düğün çorbası, tavuksuyu ve mercimek çorbası, hünkârbeğendi, ızgara, fırın biftek, gizli kebabı, piliç roti, mevsim salatası, güllaç, sütlaç, baklava ve iftar tabağı gibi zengin tatların yer aldığı 5 farklı mönüden istediğini seçebilecek.

    İftarını Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde yapmak isteyenler de tesisin taze balık çeşitlerinden yararlanabilecek. İftarını yeşilin ve doğanın iç içe olduğu Merinos Göl Park’ta yapmak isteyenler de 200 kişilik kapalı alanının yanı sıra 400 kişi kapasiteli bahçede yemeğini huzurla yiyebilecek.

    Toplam 150 kişilik kapalı alanı 60 kişilik bahçesi, 15 ve 25’er kişilik de özel odalarıyla hizmet veren Gönül Dostları Sofrası ise mercimek çorbası, ıspanaklı börek, kremalı pirinç yahni, karagöz çorba, kuzu tandır, Reşat Paşa çorba, patatesli milföy böreği, gulaş çorbası ve kuzu kapama gibi geleneksel lezzetleri 8 ayrı mönüyle Bursalıları misafir edecek.

    Acemler’de Bursalılara hizmet veren Tenis Kafe ezogelin çorba, süprem soslu piliç, orman kebabı, paçanga böreği, piliç kavurma, yayla çorbası, salçalı köfte, avcı böreği, tulumba tatlısı ve Kemalpaşa tatlısı gibi 8 farklı mönüyü misafirlerinin beğenisine sunacak.