Çorlu Tarım Fuarı 4. Kez Trakyalı Çiftçilerle Buluşuyor

Tekirdağ‘ın Çorlu ilçesinde Trakya‘nın en büyük tarım fuarı yarın açılıyor.

Tekirdağ‘ın Çorlu ilçesinde Trakya‘nın en büyük tarım fuarı yarın açılıyor.

Orion Alışveriş Merkezi önünde açılacak fuar, 27-31 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak.

        Fuarın bu yıl 4.‘sü düzenleniyor. Fuarda traktörden biçerdövere, fideden ilaca çiftçileri ilgi alanı giren her şey bulunuyor. Fuara 100‘ün üzerinde firma katılıyor. Çoğunlukla tarımsal mekanizasyon firmalarının yer alacağı fuarda, tohum, fidan, gübre, sulama ve plastik sektörlerinden de birçok firma yer alacak. Çorlu Tarım Fuarı beş gün sürecek.

Sektörde söz sahibi markaların stand açacağı fuarda, tarım makinelerinde John Deere, Landini, Hattat, LS Traktör, Fendt, Kioti, Erkunt, Şahsuvaroğlu, Agco Massey Ferguson, Harman Traktör, Tümosan, Kubato, Gaspardo, Zetor gibi markalar son teknoloji ürünü makinelerini sergileyecek. Tarım ve çiftçilikle ilgili diğer ekipman ve ürünler de İrtem, Doğsan, Esmak, Akça Tarım, Bülent Kardeşler, Azim, Durmaz Tarım, Somun, ZM Dizayn Plastik, Zafer Bobinaj, Özkan Sungur gibi tanınmış firmaların standlarında Trakyalı çiftçilerle buluşacak. Fuarda, çiftçiye özel kredi imkanı sağlayan bankaların standları da yer alacak.



Çorlu Tarım Fuarı, 27 Temmuz 2011 Çarşamba günü başlayacak. Beş gün boyunca her gün 10.00-24.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Fuar, 31 Temmuz Pazar gecesi sona erecek.