Assassin's Creed Embers resmi tanıtım videosu

Assassin's Creed Embers Comic-Con'da aydınlandı. İtalyan suikastçı Ezio Auditore da Firenze, Assassin's Creed Embers ile son hikayedeki rolünü bitiriyor mu? Assassin's Creed Embers'in uzun metrajlı tanıtın videosu yayınlandı.

Ezio'nun serüveni Assassin's Creed Revelations'da sona ermiyor. Embers, Ezio ile son görüşmemiz olabilir...

Assassin's Creed Embers'in sırrı çözüldü. Assassin's Creed Revelations'ın özel ANIMUS ve COLLECTOR paketleri içerisinde bulunacak olan Embers, Usta mertebesine ulaşan Ezio'nun Revelations'dan sonra neler yaşadığını oyunculara aktaracak. Daha önce birkaç saniyeli bir video ile oyuncuları heyecanlandıran Ubisoft, Comic-Con 2011'in şerefine Embers'in uzun metrajlı tanıtım videosunu yayınladı.

Ezio'nun İstanbul'da tanıştığı Sofia Sorto ile evlenip çocuklara karıştığı bir dönemi konu edinecek olan Embers, 20 dakika sürecek. Her şeyden arındığını zanneden Ezio, bir gün sükunet içerisinde geçen yaşantısının bozulacağını biliyordu...

Ezio'nun saçlarının ağardığı görülen Assassin's Creed Embers, 15 Kasım 2011'de özel Revelations paketleriyle birlikte raflarda yerini alacak. Ayrıca animasyon filmin Xbox Live veya PlayStation Network üzerinden de satın alınabilineceği gelen bilgiler arasında.

Assassin's Creed oyunları adına ülkemiz oyuncuları için hizmet veren resmi fan sitesi www.assassinscreed1092.com 'dan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Assassin's Creed Embers resmi tanıtım videosu