Hilal Cebeci Twitter'dan öyle bir resim paylaştı ki

Twitter'a yüklediği fotoğraflar ile kısa sürede magazin gündemine oturan Hilal Cebeci, eklediği son fotoğraf ile tepki çekeceğe benziyor.

Hilal Cebeci Twitter'dan öyle bir resim paylaştı ki
Hilal Cebeci, Hilal Cebeci fotografları, Hilal Cebeci resimleri, Hilal Cebeci Twitter, Hilal Cebeci Twitter'da yayınladığı fotograflar, Hilal Cebeci Twitter'dan yayınladığı resimler, Hilal Cebeci yayınladığı fotograflarla yine kendisinden söz ettirmeyi başardı. Son yayınladığı fotografla yine olay yarattı. Hila Cebeci duştan sonraki fotografını Twitter'dan yayınladı. Hilal Cebeci yataga girmeden önceki son pozum diye yazarak panpişlerine fotograflarını yayınladı.

“Yatağa girmeden önceki son pozum” twit'iyle, Twitter'daki hesabında iç çamaşırlı fotoğraflarını 'panpişlerim' diye seslendiği takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, o günden beri hem medyanın ilgi odağı haline gelen Hilal Cebeci gündemden düşmüyor.

Gün içerisinde trafiği birbirine kattığı fotoğraflarını Twitter sayfasında paylaşan Cebeci, aynı günün gecesi de +18’li pozlarını paylaştı. Duştan sonra ki çektiği fotoğrafları Twitter’de panpişleri ile paylaştı. Buz gibi su ile duş aldığını söyleyen Hilal Cebeci “Oleyyyyyyy buz gibi suuuuuuuu” ve “Dujjjdan sonra panpıslerımmmm:)oleyyyy” sözleriyle bu pozları takipçileri ile paylaşarak bu geceyi de boş geçmedi.

Sosyal paylaşım sitesi twitter'a eklediği seksi fotoğraflar ile magazin gündemine bomba gibi düşen Hilal Cebeci, yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Hilal Cebeci, alışıldık fotoğraflarından çok farklı olan bu pozu ile tepki çekiyor. Fotoğrafa yorum yapmayı da ihmal etmeyen Cebeci, "Bodrumda nedense bu pozda farkında olmadan yakalananlara gelsin. Ben bi fotorafçıyla çalışmaya başlasam iyi olur" yazdı.


BEYAZ GAZETE
Hilal Cebeci Twitter'dan öyle bir resim paylaştı ki

Hilal Cebeci Twitter'dan öyle bir resim paylaştı ki