Hayvan Hakları Savunucuları, Ak Parti‘yi Tebrik Etti

Hayvan Hakları Savunucuları (HAYSAV) yönetimi, AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’na genel seçim tebriği ziyaretinde bulundu.

Hayvan Hakları Savunucuları (HAYSAV) yönetimi, AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’na genel seçim tebriği ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan HAYSAY Başkanı Murat Çağıl, Başkan Yardımcısı Müjgan Üzümcü, Yönetim Kurulu üyelerinden Özlem Artun, Serdar Topçam ve Şenay Altman, genel seçiminde birinci parti olmalarından dolayı AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’a tebriklerini iletti.

Gerek seçim çalışmalarında gerekse hizmet ve projelerle teşkilatın büyük başarı gösterdiğini dile getiren HAYSAV Başkan Çağıl, “Başarınız bizi sevindirdi. Umarım hep beraber İzmir için büyük hizmetler yapacağız.” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Uçar da ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, “Ekip olarak çok çalıştık. Hedefimiz, genel seçimdeki başarıyı yerel seçimde de gösterebilmek. Bu yüzden yarın seçim olacakmış gibi durmadan çalışoyoruz. Karabağlar’da birinci olmamızda emeği olan başta yönetim kurulu olmak üzere kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize ve bize oy veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Yusuf Sevinç ise şunları söyledi: "Çalışmalarımızda partimizin icraatlarını ve yapacaklarımızı anlatarak, hiçbir ayırım yapmaksızın her kesime ulaşmaya çalıştık.Türkiye’nin partisi olduğumuzu, halkımıza en iyi şekilde anlattık.”