Dursun Çiçek, İnternet Andıcında İkinci Kez İfade Verdi

İnternet andıcı soruşturması kapsamında bir kez daha ifade everen Albay Dursun Çiçek, adliyeden ayrıldı.

İnternet andıcı soruşturması kapsamında bir kez daha ifade everen Albay Dursun Çiçek, adliyeden ayrıldı.

İstanbul Başsavcı vekilliğine atanan Zekeriya Öz’ün başlattığı ve şu an savcı Cihan Kansız tarafından yürütülen internet andıcı soruşturmasında Albay Dursun Çiçek ikinci kez ifade verdi. Aynı zamanda ‘ıslak imzalı belge’ ve Balyoz davalarında tutuklu yargılanan Çiçek, Savcı Cihan Kansız tarafından sorgulandı. Çiçek’in daha önce de sorgulandığı soruşturmada yeniden ifade vermek için kendisinin başvurduğu ve bu nedenle ifadesinin alındığı belirtildi.

Çiçek’in avukatlığını da yapan kızı İrem Çiçek, babasının ifade vermek için ek dilekçe verdiğini belirtti. Bu dilekçe üzerine Savcı Cilhan Kansız’ın babasını ifadeye çağırdığını kaydeden İrem Çiçek, “Benim izlenimim ıslak imza davası tek başına ve durmadan bizim lehimize ilerlediği için onu karıştırmak istiyorlar. Bunun için de internet andıcı soruşturması kullanılıyor.” dedi.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesinde kargaşa ortamı yaratılmaya çalışıldığını öne süren İrem Çiçek, “Bunların hepsinin bir TSK tasfiyesi ve ıslak imzanın içini doldurma projesi olduğuna inanıyorum.” diye konuştu.