Eğlence Dönüşü Kaza: 5 Yaralı

Rusların dünyaca ünlü rap sanatçısı Timati‘yi izledikten sonra çalıştıkları otele geri dönmek isteyen Rus, Kazak, Türk ve Azeri uyruklu ikisi kadın 5 kişi, aracın şarampole uçmasıyla yaralandı.

Kaza, Antalya Beldibi-3 mevkiinde meydana geldi. Maxx Royal Belek Otel‘de animatör olarak çalışan grup, Kemer‘e, Rusların sevilen rap şarkıcısı Timati‘yi dinlemek için geldi. Club Kemer Aura‘da eğlenen grup, Uğur K.‘nın kullandığı 07 CLS 39 plakalı Opel marka araç ile otellerine geri döndüğü sırada Beldibi-3 mevkiinde aşırı hız ve alkolün etkisiyle şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen araçta Kırgızistanlı Askar S. ve Rus Aleyna T. yol kenarına savruldu. Ters dönen araçta sıkışan ve adı

öğrenilemeyen Azeriyi sıkıştığı yerden çıkarmak için itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri, Azeri genci araçtan çıkardı. 112 acil servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Sürücü Uğur K., ismi öğrenilemeyen ve durumları ciddi olan diğer iki kişi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Yerde serum bağlanan Kırgızistan uyruklu Askar S.‘nin, paramedik memuru bilincinin kaybolmaması için büyük uğraş verdi. Olay yerine gelen diğer sağlık ekipleri animatör Askar S. ve Aleyna T.‘yi Antalya Atatürk Devlet Hastanesi‘ne kaldırdı.

Polis ekiplerinin yaklaşık 50 metre sürüklenen araç içinde yaptığı aramada çok sayıda alkollü içecek görüldü. Yoldan geçerken kazayı görüp yardım eden Berkay Çetindamar, "Araç virajı alamayarak sürüklendi. Bir kişi araç içinde sıkıştı. Diğerleri kendi imkanlarıyla çıkmış. Yoldan geçerken yardım ettik" dedi.

Kaynak: İHA