Rasim Ozan Kütahyalı: PKK ve Ergenekon şerefsizdir

Takvim ve Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, KCK operasyonun yarım kaldığını ve kaldığı yerden devam edeceğini öne sürdü.

Beyaz Tv ekranlarında Latif Şimşek’in modere ettiği Dinamit’in bu haftaki konuğu Fenerbahçe eski yöneticisi Ömer Çavuşoğlu’ydu. Diyarbakır’da ki hain pusu ve şike operasyonunun masaya yatıldığı programda Rasim Ozan Kütahyalı, KCK operasyonlarının kaldığı yerden devam edeceğini öne sürdü.

Rasim Ozan Kütahyalı örgütler bağlantısı olan kişilerin içeri alınması gerektiğie dikkat çekerek “KCK operasyonu yarım kalmıştı. Bana gelen bilgide bu operasyonun devam edeceği yönünde ancak savcı ve polislerimiz şuna dikkat etmelidir: KCK PKK’dır. KCK’da da şu ayrım yapılmasıdır. Belediye Başkanları ile o işin militanlarını ayırmak lazım. Örgütle bağlantıya geçmiş ve onlara destek verenleri içeriye almanız lazım.” dedi.

Programda bir izleyici maili ise Rasim Ozan Kütahyalı’yı sinirlendirdi. “Rasim bey ağzını toplasın, herkese şerefsiz diyorsun ama PKK’ya diyemiyorsun” diye mail atan izleyiciye seslenen Kütahyalı “13 şehidimizi katledenlere alçak ve şerefsiz diyorum. PKK terör örgütü zihniyetine alçak ve şerefsiz diyorum. Ama PKK ile işbirliği içine giren Ergenekonculara da şerefsiz diyorum. Ve onlara daha şerefsiz diyorum. Çünkü onlar bize milliyetçiyiz, ulusalcıyız diyerek ihanet ettiler. Öbürleri belli zaten. ” diyerek PKK-Ergenekon balantısını bir kez daha dile getirdi.

BEYAZ GAZETE