Sbs Birincileri Kaymakam Yıldız’Dan Ödüllerini Aldı

8. Sınıf SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincilerinden olan Nazilli Uğur Dershanesi öğrencileri Sıla Türkü Aşkın ve Mert Amasya düzenlenen ödül töreninde Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız tarafından ödüllendirildi. Törene Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, dershane yetkilileri ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrencilere Uğur Dershaneleri Genel Merkezi tarafından hazırlanan başarı belgeleri ve madalyalarının verildiği törende Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli’nin eğitim alanında gösterdiği başarıya dikkat çekerek öğrencileri kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan yaptığı konuşmada bu yıl açılacak olan Nazilli Fen Lisesi’nin Sıla Türkü Aşkın ve Mert Amasya gibi altın madalyalı gençlerle Nazilli’nin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Öğrencileri, öğrenci yakınlarını ve öğretmenleri gösterdikleri üstün başarıdan

Nazilli Uğur Dershanesi tarafından dizüstü bilgisayarla ödüllendirilen Sıla Türkü Aşkın ve Mert Amasya’yı kutlayan Nazilli Uğur Dershanesi Kurucusu Fatih Ertap: “Gelenek bozulmadı, Nazilli Uğur Dershanesi başarı geleneğini sürdürüyor, dolayı tebrik etti.Nazilli’nin Uğur’una inananlar kazanıyor.” dedi.

Ödül töreni, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Uğur Dershanesi Kurucusu Fatih Ertap, Nazilli Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Ali Özülker’in öğrenciler ve Öğrenci yakınlarıyla fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA