İnşaat Müteahhitleri Doğan Ürgüp‘ü Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kısa adı SİMDER olan Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Sami Arifer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kısa adı SİMDER olan Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Sami Arifer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü. Ziyarette açıklama yapan SİMDER Başkanı Sami Arifer, "SİMDER olarak yeni kurulmuş bir derneğiz. Bu sebeple belediye başkanımızı ziyaret ettik. Kendileri de bizleri kabul etti. İnşaat sektörünün sorunları hakkında ayrıca görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği‘nin kurulmuş olmasını olumlu bir karar olarak gördüğünü söyledi.

Meslek kuruluşlarının, meslek gruplarının organize olmalarının ve bir dernek çatısı altında toplanmalarının olumlu olduğunu ifade eden Ürgüp, sivil toplum kuruluşlarının önemini vurguladı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Meselelerin çözüm noktasında birlikte tavır ortaya konulabilir. Muhatap konusunda da sıkıntı çekilmezse, Sivas, belediyemiz ve müteahhitlerimiz açısından olumlu kararların alınması daha kolay olur" diye konuştu.

Kaynak: İHA