Dsp Lideri Türker Anıtkabir‘i Ziyaret Etti

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, Anıtkabir‘i ziyaret etti.

DSP Lideri Türker, Olağanüstü Kurultay‘ın ardından seçilen Parti Meclisi üyeleriyle birlikte Anıtkabir‘i ziyaret etti. Ata‘nın huzuruna çıkan Türker, mozoleye bıraktığı çiçeğin ardından Misak-ı Milli Kulesi‘ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri‘ni imzaladı. Özel deftere ‘Demokratik Sol Parti, dayatılan iki kutuplu siyaseti esas alan propagandadan olumsuz etkilenmiştir‘ notunu düşen Türker, şunları yazdı:

"Aziz Atam, Türkiye‘de siyasetin iki kutuplu eksende parti şeklinde yapılandırılmak istendiği bir seçim süreci geride kaldı. Bu süreçte Atatürk milliyetçiliği, ulusun bütünlüğü ve ulusun birliğini savunan Demokratik Sol Parti, dayatılan iki kutuplu siyaseti esas alan propagandadan olumsuz etkilenmiştir. Özeleştiri yapmak ve yeniden yapılanmak üzere gerçekleştirilen Olağanüstü Kurultay‘da seçilen Parti Meclisi üyelerimizle huzurundayız. Biz Demokratik Solcular, Türkiye‘nin bütünlüğünü koruyacak ve

çocuklarımızın özgür ve bağımsız bir gelecekte yaşamalarını sağlayacak bir düzen için çalışacağız. Huzur içinde yat Atam."

Kaynak: İHA