Müftü Vekili Ali Gülden‘den Ailelere Uyarı

Yaz dönemi Kuran Kursları’na katılan öğrencilerin velileri tarafından iyi takip edilmesi gerektiğine belirten İl Müftü Vekili Ali Gülden, Kuran Kursları’na katılan çocukların mutlaka velileri tarafından da bilgilendirilmeye ihtiyaçları olduğu kaydetti.

Müftü Vekili Ali Gülden‘den Ailelere Uyarı
26 Ağustos 2011 tarihinde tamamlanacak olan Yaz Kuran Kursları’nın özellikle ilk kez dini bilgiler alan çocuklar açısından büyük önem taşıdığını belirten İl Müftü Vekili Ali Gülden, velilerin çocuklarını cami ve kuran kurslarında açılan kurslara göndererek bilgi edinmelerinin yanında buradaki aldıkları eğitimin pekiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gülden, "Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öncülüğünde ilimiz genelinde cami ve kuran kurslarımızda açılan yaz dönemi kuran kurslarımıza bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi büyük ilgi var. Bu yıl geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu kurslar üç ayrı kur haline düzenlenecek. Birinci kur 27 Haziran-11 Temmuz, ikinci kur 18 Temmuz-5 Ağustos, üçüncü kur ise 08 Ağustos- 26 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak. Bizim buradan özellikle çocuklarımızın velilerine önemli bir çağrımız olacak. Çocukların sadece bu kurslarda edindikleri dini bilgilerle kalmayıp mutlaka bilgilerinin Velileri tarafından da pekiştirilmesi gerekiyor. Hayatında ilk kez dini bilgiler almak için kuran kurslarımıza ve camilerimize gelen çocuklarımızın ilerdeki hayatları için son derece önemli bu safhalarında mutlaka velileri tarafından da kendilerinin desteklenmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA