Canlı yayında kıyasıya altın kavgası

ATV'nin yeni yarışma programı “Sen Yeter ki İste”de yarışmacılar birbirine girdi.

ATV ekranlarında Sen Yeter ki İste yarışmasını izleyenler Gözde ve Belgin’in kavgasına şahit oldular. 1 hafta boyunca ruhen ve bedenen değişim göstererek haftayı birinci kapatmak ve 1 kese altına sahip olmak isteyen yarışmacılar birbirine girdi. Kavganın nedeni ise elbise dolabına asılan bir kıyafet.

Gözde ve Belgin arasında şunlar yaşandı:
Sen Yeter ki İste yarışmasının yarışmacılarından Svetlena kendisine saygısızlık yapıldığını öne sürerek, Gözde’den kendisinden özür dilemesi gerektiğini söyledi. Belgin’in de Gözde’yi eleştiren sözleri sonrası sinirlenen Gözde, Svetlana ve Belgin’in gecenin bir yarısında yüksek sesle televizyon izlediğini ifade ederek, diğer yarışmacılar tepki gösterdi.
Ne olduysa işte ondan sonra oldu…

“Buraya gelerek büyük bir hata yaptım” diyen Gözde belinde ki mikrofonu çıkararak yarışmayı terk etmek istedi. Belgin’in eleştiri sözlerine devam etmesi üzerine Gözde “Kızım susarmısın, fırlatırım şunu” diyerek elinde ki mikrofonu gösterdi. Belgin’in geri adım atmaması ve sözlerine devam etmemesi üzerine iyice çileden çıkan Gözde, Belgin’e saldırdı. Diğer yarışmacı Svetlena ve set ekibi kavgayı güçlükle ayırırken, Belgin elinde ki su dolu bardağı, Gözde’nin suratına döktü.

Kavganın büyümemesi için set ekibi bi süre çekimlerine ara verdi.

BEYAZ GAZETE