Gevaş Myo‘da Mezuniyet Töreni

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Gevaş Meslek Yüksekokulu‘nda (MYO) düzenlenen mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

MYO bahçesinde düzenlenen törene, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, YYÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Tüfekçi, Gevaş MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Karakuş, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Ulukan, kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunması ile başlayan törende öğrenciler adına kısa bir konuşma yapan Fehmi Döner; dürüst, çalışkan ve üretken bir insanın en büyük değer olduğunu söyledi. Döner, "Zorlukla mücadele etme gücünü hiç

yitirmeyelim. Biliyoruz ki iyi ve başarılı bir insan olmak en büyük ayrıcalıktır. Çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için Gevaş MYO kimliğimizi onur duyarak taşımamız ümidiyle hepinize geleceğine umutla bakan bir toplumun insanlarıyla dayanışma içerisinde bir yaşam geçirmenizi diliyorum" dedi.

Gevaş MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Karakuş ise, mezun olan öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da takipçi olacaklarını belirterek, "Başarılarınızdan mutlaka haberdar olacağız. Aynı şekilde başarısızlığınızdan da takipçisi olup başarılı olmanız için gereken her şeyi yapacağız. Hepinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Tören 2010-2011 eğitim öğretim yılında başarı gösterip dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi ve toplu halde halay çekmeleriyle son buldu.

Kaynak: İHA