Ezel 69. Bölüm fragmanı ve özeti

Reyting sıralamasında tepelerden inmeyen Ezel'de heyecan durmaksızın devam ediyor. Suçu olmadığı halde hapis yatan, dışarı çıktıktan sonra da kimliğini ve yüzünü değiştiren Ezel, en yakın arkadaşlarından ve sevgilisinden intikam almaya başladı. Ezel dizisinin merakla beklenen 69.bölüm fragmanı ve özeti..

Ezel 69. Bölüm fragmanı ve özeti
Ezel 69. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ezel son bölüm izle seyret. Ezel yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ezel yeni bölüm izle. Ezel son bölüm izle. Ezel 69. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren sevenlerinden beğeni toplamaya başladı. Ezel 69. Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren en çok izlenen videolar arasına girdi. Ezel 69. Bölüm fragmanı ve özeti. Ezel 69. Bölümünde neler olacak. Ezel 69. Bölüm fragmanı ve özetine beyzazgazete.com'dan ulaşabilirsiniz..

Ezel dizisinin 69. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Ezel'in karşısında tek bir kişi kalmıştır: Kenan Birkan. Ezel, en korkunç planını onu yenmek için yaparken, Kenan Birkan, daha önce hiç yaşamadığı bir heyecanla Eyşan'la düğün hazırlığını yapar.

Ezel, Kenan'ı yenmek için eski düşmanlarının yardımını ister. Ali, Cengiz, Eyşan ve Ezel tekrar aynı masaya otururlar.

Ama bilmediği şey, düğün günü geldiğinde, son bir ihanetin daha ölümle sonuçlanacağıdır.

Sona, yani özlemini duyduğu kavgasız bir hayata yaklaşırken, Ezel'in en azılı düşmanı Kenan, aslında onun her adımından haberdardır. Ezel ve Ali'nin ona gelmesini bekler.

Ezel 69. Bölüm fragmanı ve özeti