Müjde Ar'dan Nurgül Yeşilçay'a şok sözler

Artiz Mektebi'nin jürisi Müjde Ar, canlı yayında ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'a öyle bir laf etti ki..

Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay ve Sinan Çetin, Osmantan Erkır'ın yeni projesinde Türkiye'nin yeni televizyon yıldızını seçmek için canlı yayındaydılar.

Kanal D'nin iddialı programı 'Artiz Mektebi' ekranlara merhaba dedi. İlk bölümü ile ekranlara gelen Artiz Mektebi’nde jüri üyeleri arasında geçen diyaloglar ise programa damgasını vurdu.

Artiz Mektebi’nin sunucu Osmantan Erkır, jüri üyesi Sinan Çetin’e ‘abi’ diye hitap edince, Sinan Çetin “Bana niye Sinan abi diyorsun, Sinan de.” dedi. Bu arada lafa giren sivri dilli usta oyuncu Müjde Ar ise Erkır’a “ Bana Müjde abla deme, hiç sevmem öyle abla laflarını.” dedi.

“Bana hitap ederken Sinancım, Sinan felan de. Kendimi daha hissedeceğim öyle dersen” diyen Sinan Çetin’e Haldun Dormen lafı yapıştırdı. “Sana Sinoş desin” diyen Haldun Dormen’in bu sözü stüdyoda kahkaha tufanı kopmasına neden oldu.
Müjde Ar ise Haldun Dolmen’e “Olmaz böyle şey, Sinoş gibi bir şey ne bu böyle. Buna Rebecca çok kızar. Köpeğini çağırır gibi. Aşk olsun Haldun bey. Sizin yaşınıza başınıza hiç yakıştıramadım.” dedi.

Programda ayrıca dünyaca ünlü gösteri sanatçısı David Omer’de muhteşem bir gösteri sergiledi. David Omer’in bu muhteşem gösterisinin ardından Müjder Ara “Her hafta gelsin bu ay.” dedi. Nurgül Yeşilçay’ın David Omer’in gösterisini çok beğendiğini söylemesi üzerine Müjde Ar, canlı yayında “Ben bir şey söylemek istiyorum. Nurgül David’in ördeğine ellemek istiyor” deyince stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Artiz Mektebi öğrencilerinin jüri üyesi Müjde Ar’a hazırladığı sürpriz ise, Müjde Ar’a duygusal anlar yaşattı. Canlı yayında sözleri Müjde Ar’ın merhum annesi Aysel Gürel’e ait olan “Hadi Bakalım” şarkısını seslendiren mektep öğrencilerinin gösterisi ayakta alkışlandı.

BEYAZ GAZETE


Müjde Ar'dan Nurgül Yeşilçay'a şok sözler

Müjde Ar'dan Nurgül Yeşilçay'a şok sözler

Müjde Ar'dan Nurgül Yeşilçay'a şok sözler

Müjde Ar'dan Nurgül Yeşilçay'a şok sözler

Müjde Ar'dan Nurgül Yeşilçay'a şok sözler