Sbs‘ye Girecek Öğrencilere Moral Yemeği

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde faaliyet gösteren Şeker Maltepe Test Merkezi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesinde 7 ve 8 sınıf öğrenci ve velilerini yemekte bir araya getirdi.

Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde faaliyet gösteren Şeker Maltepe Test Merkezi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesinde 7 ve 8 sınıf öğrenci ve velilerini yemekte bir araya getirdi. Şeker Maltepe Test Merkezinde verilen yemeğe Aydıncık Eğitim Gönülleri Dernek Başkanı Muhammed Öztürk, Test Merkezi Müdürü Ertan Özsoy, SBS’ye girecek öğrenci ve velileri katıldı.

    Test Merkez Müdürü Ertan Özsoy, öğrencilere hafta sonu yapılacak SBS’de moral vermek için aileleriyle birlikte yemek verdiklerini belirtti.

    Öğrencilerin kendileri açısından büyük önem arz eden SBS’ye en iyi şekilde hazırlandıklarını bildiklerini kaydeden Özsoy, "Öğrencilerimizin aileleri de onların bu sınavda başarılı olmaları için üzerlerine düşen görevleri yerine getirmiş, her zaman çocuklarının yanında olmuşlardır. Bugün bizler de hem öğrencilerimize moral olsun diye hem de velilerimizin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Test merkezimizden 30 öğrencimiz bu sınava yoğun bir çalışma içerisinde hazırlandı. İnşallah öğrencilerimiz bu sınavda alacakları başarı ile hem bizleri hem ailelerinin bu emeklerini boşa çıkarmayacaklardır." dedi.

    Aydıncık Eğitim Gönülleri Dernek Başkanı Muhammed Öztürk ise böyle bir etkinliğin birlik beraberlik ve kaynaşma adına gerek öğrenciler açısından, gerekse aileleri açısından önemli olduğunu dile getirdi.