Rus Turist Üst Geçitten Atlayarak İntihar Etti

Antalya‘nın, Alanya ilçesi Kargıcak beldesinde tatil yapan Rus turist, eşi ile tartıştıktan sonra üst geçitten atlayarak intihar etti Dört gün önce eşi Elena Tsarınnaya (42) ile Kargıcak beldesindeki bir otele yerleşen Rus uyruklu Vadim Gaydar, iddiaya göre otelde eşiyle tartıştı.

Antalya‘nın, Alanya ilçesi Kargıcak beldesinde tatil yapan Rus turist, eşi ile tartıştıktan sonra üst geçitten atlayarak intihar etti

Dört gün önce eşi Elena Tsarınnaya (42) ile Kargıcak beldesindeki bir otele yerleşen Rus uyruklu Vadim Gaydar, iddiaya göre otelde eşiyle tartıştı.

Tartışmadan sonra odadan çıkan Vadim Gaydar, otel müşterilerinin plaja ulaşabilmesi amacıyla D-400 karayolu üzerine bulunan 16 metre yükseklikteki üst geçitten atlayarak intihar etti.

Karayolunun ortasına düşerek hayatını kaybeden Rus turistin cenazesi, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Kargıcak Belediyesi‘ne ait araçla Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı. Karayolundaki kan lekeleri ise itfaiye ekipleri tarafından yıkandı.

Rus turistin eşi Elena Tsarınnaya ise otel görevlileri tarafından ilçedeki özel bir hastaneye götürülerek sakinleştirildikten sonra cesedin kimlik tespiti için morga götürüldü. Kimlik tespitinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazenin Antalya Adli Tıp Kurumuna (ATK) gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA