Keskin, Muhtarların Maaşlarının Yükseltileceğini Söyledi
MHP Denizli milletvekili adayı Ali Keskin, MHP iktidarında köy ve mahalle muhtarlarının maaşlarının en az asgari ücret kadar yükseltileceğini söyledi.

MHP‘nin seçim beyannamesinin incelendiğinde köy ve mahalle muhtarlarının maaşlarının en az asgari ücret kadar yükseltileceği ve 2011 yılı için 825 TL sözünü verildiğinin görüleceğini belirten Keskin, şunları söyledi:
"MHP iktidara geldiği vakit ilk yapacağı işlerden birisi, asgari ücreti 2011 yılı için 825 TL‘ye çıkarmak ve bu paradan vergi almamak olacaktır. Ayrıca demokrasi tarihimizde MHP bir ilki gerçekleştirecek, ihtiyar heyeti üyelerine 2011 yılı için her ay 150 TL huzur hakkı ödeneceği sözünü vermektedir. Bu ücretler her yıl yükselecektir. Seçim broşürümüzü inceleyin. Bu vaatler hamasi değil. Harcama kalemleri ve ihtiyaç olan kaynaklar tespit edilerek vaatte bulunulmuştur. Bulunduğunuz mahalde vatandaşlık görevi olarak bunları halkımıza duyurun. Bizleri tek başımıza iktidara getirin, sizlere hizmet etme imkanını verin."
