Fem Dershanesi‘nin ‘Altın Çocukları‘ Ödüllerini Aldı

Doğubayazıt Fem Dershanesi tarafından yapılan “Altın Çocuklar Yarışıyor” bilgi sınavında dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans, salonunda yapılan törenle ödüllendirildi.

Doğubayazıt Fem Dershanesi tarafından yapılan “Altın Çocuklar Yarışıyor” bilgi sınavında dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans, salonunda yapılan törenle ödüllendirildi. Ödül törenine kaymakam, yazı işleri müdürü, Doğubayazıt Ticaret Sanayi Odası Başkanı ve milli eğitim müdürünün yanı sıra şube müdürü, okul müdürleri ve kurum amirleri katıldı. Ödül töreninin ardından Uzman Psikolog Fatih Kalkınç tarafından ilk seansta LYS adaylarına yönelik “sınav kaygısı ve motivasyon” akşam seansında ise velilere yönelik, “Çocuğun yetişmesinde anne babanın rolü." adlı seminer programları düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu seminerlerde veliler ve öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okullar madalya, çeyrek altın ve plaketlerle ödüllendirildi.

Törende bir konuşma yapan Doğubayazıt Fem Dershanesi müdürü Tahir Tekin, "Eğitimde kaliteyi hedef aldıklarını belirterek, Türkiye geneli yaklaşık 200 şubesiyle ayrıca doküman kalitesiyle de 26 yıldır Fem Dershanesi olarak halkımıza hizmet etmektedir. Ayrıca dershanemiz ilçemizde ilk defa yatılı dershanecilik sistemiyle yeni binasında hizmete başlamıştır. Gelişen teknolojiyi de yakından takip eden dershanemiz sanal kütüphane ortamı sayesinde öğrencilerimizin ders dışı zamanlarda bilgisayar ortamında videolu konu anlatım ve soru çözümlerine imkan sağlıyor. Geçen sene SBS ve YGS-LYS sınavlarında ilçe derecesi çıkaran dershanemiz 2011 YGS‘de ilçe 1.‘si çıkarmıştır.” dedi.

Fem Dershanesi Müdürü Tahir Tekin son olarak ilçemizde sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.