Mahir Ünal; 'AK Parti'ye büyük destek var'

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mahir Ünal, Göksun'da esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, sivil toplum örgütlerini de ziyaret etti. Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Ünal, gezdikleri, gittikleri her yerde AK Parti'ye büyük destek olduğunu söyledi.

Mahir Ünal;  'AK Parti'ye büyük destek var'
12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız veren Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetiminden Hanifi Coşkun Ağdur ve Cihat Sezal ile birlikte Göksun’da esnafları ve sivil toplum örgütlerinin ziyaret etti.

Mahir Ünal ve beraberindeki heyet, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç ve AK Parti Göksun teşkilatı tarafından karşılandı.

Ünal ve beraberindeki heyet ilk olarak Çağlayan Köyüne giderek, taziye evini ziyaret ettiler. Daha sonra Göksun’da esnafları ziyaret eden ve esnaflarla sohbet eden Ünal, ardından Göksun’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, “Göksun’da izlenimim, referandum sonuçlarını tekrar alacağız. Esnafların tamamında AK Partiye büyük bir destek var. Güzel olan bir şey ise, seçmenimiz bu seçimi genel seçimden ziyade referandumun devamı gibi algılıyor. Bu seçimle birlikte özgürlükçü bir sivil anayasa hazırlığı olarak girişimlerde bulunacağız. Kahramanmaraş’ta, referandumda aldığımız sonucu tekrarlayacağımızı düşünüyorum” dedi.