Ak Parti Büyük Konya Mitingine Hazır

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın katılacağı Büyük Konya Mitingi ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Büyük Konya Mitingine Hazır
AK Parti Konya İl Başkanlığı‘nda düzenlenen toplantıda il teşkilatı‘nın yürüttüğü seçim çalışmalarına değinen Ahmet Sorgun, seçim çalışmalarının büyük bir olgunluk içinde yapıldığını söyledi.

Çalışmalarda AK Parti Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere tüm parti yöneticilerinin görev aldığını ifade eden Başkan Sorgun, "Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, teşkilat mensuplarımız ve tüm gönüllülerimizle birlikte 31 ilçemize en az 6 kez olmak üzere, 168 belde ve 586 köyümüze defalarca ziyaretler gerçekleştirdik. Ayrıca normal seçim çalışmalarının dışına çıkıp farklı programlara da imza attık. Bunların başında, "Bin Gönüllü Yollarda" programı kapsamında gönüllülerimiz, bir gün içerisinde tüm köy ve beldelerimizi tek tek dolaşarak hemşehrilerimizle kucaklaştı, onlara Sayın Başbakanımız ve Sayın Dışişleri Bakanımızın mektuplarını takdim etti. Ayrıca Sayın Başbakanımızın 3 Haziran günü katılacağı büyük mitinge, Dışişleri Bakanımızın davetini 330 bin haneye ulaştırdık" dedi.

PARTİYE YENİ KATILIMLAR

AK Parti‘nin icraatlarının ve hizmetlerinin herkes tarafından görüldüğünü dile getiren Ahmet Sorgun, "Bunu gören diğer partiden arkadaşlarımız da partimize geçerek bizleri onurlandırıyor. Biz onlarla, onlarsa bizle güçlüyüz. Bugün partimizi tercih eden belediye başkanlarımızdan bazıları burada. Bu arkadaşlarımız; Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Ali Önal, Beyşehir-Yenidoğan Belde Belediye Başkanımız Hüseyin Derebağ, Beyşehir-Gökçimen Belde Belediye Başkanımız Mustafa Dokur, Beyşehir-Akçabelen Belde Belediye Başkanımız Hasan Sayın, Beyşehir-Emen Belde Belediye Başkanımız Osman Demir, Cihanbeyli- Yapalı Belde Belediye Başkanımız Fikret Özdemir, Cihanbeyli-Karabağ Belde Belediye Başkanımız Kadir Ulutaş, Çumra-Türkmencamili Belde Belediye Başkanımız Sabri Sarılar, Ilgın-Balkı Belde Belediye Başkanımız Halil Yavuz ve Taşkent-Balcılar Belde Belediye Başkanımız Ahmet Karaalp partimize katılmayı uygun görmüşlerdir. Kendilerini kutluyorum ve bu katılımın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

"KONYA BÜYÜK MİTİNGE HAZIR"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın 3 Haziran günü saat 14.30‘da Hükümet Meydanı‘nda halka sesleneceğini ifade eden Sorgun, "Sayın Başbakanımız miting öncesi eğer vakit müsait olursa nakliyecilerle bir araya gelecek. Akşam 17.30‘da Samsun‘da mitingi olan Başbakanımız vakit darlığı nedeniyle Konya‘da fazla bir programa katılamayacak. Hükümet Meydanı‘nda düzenlenecek mitinge tüm halkımızı davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA