Gökçek‘ten Esprili "Kılıçdaroğlu‘na Sahip Çıkın" İsteği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "CHP‘liler, CHP‘yi bu duruma getiren Kılıçdaroğlu‘na sahip çıkın. Seçim öncesi gibi Kılıçdaroğlu‘nu bağıra bağıra destekleyelim" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter‘da seçimlerde yüzde 25.9 oy alan CHP‘nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında esprili yorumlarda bulundu. Gökçek, kendisinin CHP içinde Kemal Kılıçdaroğlu‘nu desteklediğini ifade ederek, "Ben CHP‘de Kemal bey gibi birini nerede bulacağım. Seçimlerde Kılıçdaroğlu mührünü AK Parti‘ye vermiş, onun için kendisine sempatim arttı. Gürsel Tekin ‘kesin yüzde 30‘un aşağısında alırsak istifa ederim‘ demişti. Kendisi CHP‘yi zora

soktu. Kimse Kemal Kılıçdaroğlu‘na başarısız diyemez, karşısında beni bulur. ‘En az yüzde 40 alacağım‘ dedi, yüzde 25.9 oy aldı. Ne var bunda? Bu kadar hata herkeste olur. Düşenin yanında yer alırız. CHP‘de Kılıçdaroğlu‘nun olması gerekir" ifadelerini kullandı.

Gökçek, kendisinin CHP uzmanı olduğuna dikkat çekerek, CHP‘ye fahri olarak yardım etmek istediğini ifade etti. Gökçek, "Berhan Şimşek, Kemal beye dil uzatmış, tabi kendisini aday yapmadı diye. CHP‘liler CHP‘yi bu duruma getiren Kılıçdaroğlu‘na sahip çıkın. Seçim öncesi gibi Kılıçdaroğlu‘nu bağıra bağıra destekleyelim. Muharrem İnce İrlandalılar‘dan bahsetmiş. Kim bu İrlandalılar, açıkla, neden korkuyorsun. Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu‘nu eleştirmiş, sen kim oluyorsun Kılıçdaroğlu‘nu eleştiriyorsun" dedi.

Kaynak: İHA