Unutulmaz 88. Bölüm fragmanı ve özeti

ATV' de ekrana gelen Unutulmaz sıra dışı konusu ile diğer diziler arasında kendisine bir yer edinmeyi başardı. Ablasının mutluluğu için susmak zorunda olan bir kız ve aşık olduğu adam…Unutulmaz dizisinin merakla bekelenen 88. Bölüm fragmanı ve özeti sizler için hazır..

Unutulmaz 88. Bölüm  fragmanı ve özeti
Unutulmaz 88.Bölüm fragmanı yayınlandı. Unutulmaz eyni bölüm fragmanı yayınlandı. Unutulmaz yeni bölüm fragmanı izle. Unutulmaz son bölüm izle. Unutulmaz seyret. Unutulmaz 88.Bölüm fragmanı yayınlandığı anda izleyenlerinden iyi yönden tepki almaya başladı. Unutulmaz 88.Bölümünde neler olacak. Unutulmaz 88.Bölüm fragmanı ve özetine bu sayfandan ulaşabilirsiniz.

Unutulmaz dizisinin 88. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Harun'un Batu'nun peşinde olduğunu anlayan Eda, sevdiği adam için endişelidir. Harun ve Aras da, Batu'nun ortaya çıkmasını bekler. Tabii Burak'ta…

Türkan'ın sık sık evden çıkıp gitmesinden şüphelenen Ferda sonunda annesinin nerede çalıştığını öğrenir.

Eda mutluluk içinde gelinlik provası yaparken, endişelerinin onu tekrar saracağından da habersizdir. Batu ve Harun son randevuya doğru giderlerken, her ikisi de bu ölümcül oyunu bitirmeye kararlıdır.

Unutulmaz özellikle bayan izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Cevap arayan sorulara birbirini takip eden bölümlerde cevap verilirken finalde ise ne olacağı merak konusu.