Ortaköy Ufuk İlk Mezunlarını Verdi

Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu ilk mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen bir törenle uğurladı.

Ortaköy Ufuk İlk Mezunlarını Verdi
Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu ilk mezunlarını okul bahçesinde düzenlenen bir törenle uğurladı.

Program, başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer olmak üzere Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve sevilen sunucu Kemal Gülen gibi seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.

Sunuculuğunu Samanyolu TV haber spikerlerinden Mahmut Filizer‘in yaptığı program, sanat müziği eşliğinde yenen yemekler ardından okul müdürü Serkan Onur Mungan‘ın açılış konuşmasıyla başladı. Programda veliler adına konuşan Cihan Tuncay, okul ve öğretmenlerden övgüyle bahsederek, çocuğunu Ufuk Okullarına kaydederek ne kadar isabetli bir karar aldığını ve oğlunun Ortaköy Ufuk Kolejinden mezun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Okul birinciliğini paylaşan Betül Hani ve İbrahim Budak plaketlerini Çalışma Bakanı Ömer Dinçer‘in elinden aldı. Bakan Dinçer, yaptığı konuşmada tüm mezunları ve ailelerini tebrik ederken, kendisinin de okuduğu okulun ilk mezunu olduğunu ve bu programda bulunmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Diğer mezunların da sırasıyla plaket ve mezuniyet belgelerini almalarının ardından sahnede bir aile fotoğrafı alındı. Daha sonra kepler büyük bir sevinçle havaya fırlatıldı.