Malatya 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri

2011 seçimleri sonuçları seçim sonuçları belli oluyor. Seçim sonuçları 2011 bu sayfada! 2011 seçim sonuçları paneli. Seçim 2011. 12 haziran seçim sonuçları açıklanıyor. Oy sonuçları oy sonuçları 2011 bu sayfada! Secim sonuclari Seçim takip ve 2011 oy sonuçları. Sandık sonuçları. 2011 seçimleri canlı takip! Canlı seçim sonuçları

Malatya 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri

2011 seçimleri sonuçları seçim sonuçları belli oluyor. Seçim sonuçları 2011 bu sayfada! 2011 seçim sonuçları paneli. Seçim 2011. 12 haziran seçim sonuçları açıklanıyor. Oy sonuçları oy sonuçları 2011 bu sayfada! Secim sonuclari Seçim takip ve 2011 oy sonuçları. Sandık sonuçları. 2011 seçimleri canlı takip! Canlı seçim sonuçları

Malatya ili için 12 Haziran Milletvekili Genel seçimi saat 19:00'da sitemizde yer alacaktır. Malatya 2011 Genel Seçim Sonuçları ile tüm ayrıntılar partilerin aldığı oy oranları ve detaylı istatistikler anında beyazgazete.com'da bulabilirsiniz. Tüm Türkiye 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçim Sonuçları için nefesini tuttu. Malatya Seçim sonuçları 12 Haziran 2011 Seçim sonuçları 2011 (Seçim sonuçları 2011)

12 Haziran 2011 sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar oy kullanmaya başladı.12 Haziran 2011'de yapılacak olan milletvekili genel seçim sonuçları anında sitemizde olacak.12 Haziran Türkiye Genel Milletvekili Seçimi Malatya ilinin sonuçlarını seçim yasağının kalkmasıyla bütün detaylarıyla bu sayfadan takip edebileceksiniz.Hangi parti kaç milletvekili çıkardı? Hangi partideki isimler milletvekili oldu hepsi ve daha fazlası sitemizde yer alacak. 12 Haziran seçimlerinde Malatya iline ait bütün detaylar bu sayfada...Seçim sonuçları 2011 ve 2011 seçim sonuçları anlık olarak sitemizde.Malatya genel seçim sonuçları,

2011 Malatya seçim sonuçları.Malatya Seçim Sonuçları 12 Haziran 2011, Malatya Seçim Sonuçları Öğren 12 Haziran 2011, Malatya Seçim Sonuçları 12.06.2011, Malatya Seçim Sonuçları, 12 Haziran 2011 Yüksek Seçim Kurulu Seçim Sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu Malatya İli Seçim Sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu Malatya Seçim Sonuçları Öğren, Yüksek Seçim Kurulu Malatya Seçim Sonuçları 12 Haziran Pazar 2011, Yüksek Seçim Kurulu Malatya Seçim SonuçlarıMalatya Seçim Sonuçları 12 Haziran 2011 Öğren, Malatya Seçim Sonuçları 12 Haziran 2011 Malatya Öğren, Malatya Seçim Sonuçları 12 Haziran 2011 Yüksek Seçim Kurulu Seçim Sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu Malatya İli Seçim Sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu Malatya Seçim Sonuçları Öğren, Yüksek Seçim Kurulu Malatya Seçim Sonuçları 12 Haziran Pazar 2011 seçim sonuçları beyazgazete.com'da. 2011 seçim sonuçları. Seçim sonuçları 2011. Seçim sonuçları. Seçim haberleri. Genel seçim sonuçları. 12 haziran seçim sonuçları

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


2011 seçim sonuçları. Seçim sonuçları 2011. Seçim sonuçları. Seçim haberleri. Genel seçim sonuçları. 12 haziran seçim sonuçları

Malatya 2011 seçim sonuçları - Türkiye Genel Seçimleri

12 HAZİRAN 2011 TÜRKİYE GENEL SEÇİMLERİ

2011 Türkiye genel seçimleri 24. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin seçilmesi için 12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerdir. 34 yıldan sonra Türkiye'nin "erken" yapılmayan ilk genel seçimidir.Seçim sonuçları 2011, yasağın kalkmasının ardından tüm Türkiye’ye duyurulacak.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul Üsküdar’daki Burhaniye İlköğretim Okulu’nda kullandı. Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte aynı sandıkta oyunu kullandı. Başbakan Erdoğan’ın oyunu kullandığı 2182 numaralı sandıkta 293 seçmen bulunuyor. Başbakan Erdoğan oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aldığı ilk haberlere göre sakin bir şekilde seçimin devam ettiğini belirten Başbakan Erdoğan, “Katılım oranının en yüksek olduğu bir seçim yaşanması söz konusu. Neticeye herkesin saygı göstermesi gerekir. Seçim sonuçları şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da eşi ve oğlu ile birlikte Arjantin İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada demokrasi şöleni yaşandığını belirterek “Umuyorum, demokrasi ve özgürlüğü bu ülkeye getirmek için çabalarımız yerini bulur” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise oyunu Ankara Anıttepe İlköğretim Okulu’nda kullandı. Bahçeli, “Genel seçimlerinin büyük Türk milletine, bütün siyasi partilere ve onların değerli adaylarına hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim. İnşallah seçim sonuçları milletimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Akın Birdal oy kullanamadı

Gaziantep’ten bağımsız aday olan Akın Birdal, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda sandık şoku yaşadı. Akın Birdal, okulda bulunan üç blokta da oy kullanacağı sandığı bulamadı. BDP il başkanının araya girmesi neticesinde Birdal’ın oy kullanacağı okulun Kazım Karabekir olmadığı açıklandı. Akın Birdal’ın sandık numarasının neresi olduğu bir türlü öğrenilemedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis illerinde oy verme işlemi 16.00′da, diğer illerde 17:00′de sona erdi.

Google, 12 Haziran 2011 Türkiye Seçimlerine Doodle ile jest yaptı. Türkiye ABD ve İngiltereden sonra seçim sonuçlarıGoogle'dan öğrenecek 3. ülke oldu. 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri, Google Türkiye ile milyonlara ulaşacak. 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) sandık başlarından elde ettiği sonuçlar, Google Türkiye ile milyonlara ulaşacak. 2008 Amerika ve 2010 İngiltere seçimlerini sayfalarına yansıtan internet devi Google, 12 Haziran seçimleri için harita tabanlı arayüz geliştirdi.

Genel seçimin Türkiye ajandasında önemli bir yer tuttuğunu dile getiren Google Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Zeynep İnanoğlu da, seçim sonuçlarını duyurmaya karar verdiklerinde Türkiye'de bir araştırma yaptıklarını ifade etti. Yaptıkları detaylı araştırma sonucunda Türkiye'de seçim sonuçlarını en iyi şekilde Cihan Haber Ajansı'nın verdiğini tespit ettiklerini belirten İnanoğlu, "Tabi Google olarak biz tüm dünyadaki milyonlarca kullanıcımıza her zaman en doğru bilgiyi en kolay şekilde ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda Türkiye'de bu işi en iyi Cihan Haber Ajansı'nın yaptığını gördük. Türkiye'deki bir çok televizyon kanalı ve iş ortaklarımızdan bu konuda görüş aldık. Cihan'ın daha önceki seçim çalışmaları da bizim için önemli bir referans oldu." şeklinde konuştu.
12 Haziran Seçimleri için özel bir arayüz hazırladıklarını vurgulayan İnanoğlu, 11 Haziran 24.00'dan itibaren de Google Türkiye sayfası için hazırlanan 'doodle' ekrana yansıyacak. Ana sayfada Google ismi yerine geçecek doodle'a tıklayanlar seçim sayfasına rahatlıkla ulaşabilecek.