Köyceğiz’De Tarafik Kazası: 1’Si Ağır 2 Yaralı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Beyobası beldesi meydana gelen trafik kazasında 1’si ağır 2 kişi yaralandı.

Köyceğiz’De Tarafik Kazası: 1’Si Ağır 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre; İzmir’den Fethiye istikametine giden İbrahim Sayıner (25) idaresindeki 35 AE 1192 plakalı araç, Beyobası mevkiine geldiğinde yanlış şeride geçince karşı yönden gelen Orhan İbiş (35) yönetimindeki 48 GY 101 plakalı domates yüklü kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Yaşar’ın kullandığı araç Dalaman Havalimanı servis aracına yandan çarparak durabildi. Her iki araçta da büyük maddi hasasın oluştuğu kazada İbrahim Sayıner ve yanında yolcu olarak bulunan Ebru Yağtu (28) yaralandı. Kaza anını gören vatandaşlar tarafından 112 Acil Servis Sağlık Ekiplerine haber verildi.

Ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan Yağtu daha sonra Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazanın ardından büyük şok yaşayan amyon şoförü Orhan İbiş, “Özel araç hızla üstüme geldi. Sağ tarafa kaçmama rağmen gelip,kalyonu çarptı., Kamyonu çarptıktan sonrada Köyceğiz İstikametinden Ortaca istikametine gitmekte olan Hava Alanı servis aracını yandan çarparak durabildi” dedi.

Kazadan sonra Ortaca Belediyesi’ne ait itfaiye aracı karayolundaki yağ ve cam kırıntılarını sulayarak temizledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA