Ak Parti Adana İl Başkanı Kebude: "Bozlak Hayal Görüyor"

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, AK Parti ailesi olarak tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Adana’da da birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek bu seçimden de zaferle çıkacaklarını söyledi.

Adana Bağımsız Milletvekili adayı Murat Bozlak’ın yaptığı açıklamaya sert tepki gösteren, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, "Murat Bozlak hayal görüyor. Mehmet Demircan adlı eski bir yöneticimizin ve AK Parti Milletvekili aday adayımız Ahmet Akan’la birlikte partimizden ayrılarak kendi saflarına katıldıklarını söylemiş. Mehmet Demircan adlı bir yöneticimiz olmadığı gibi Adana’da 120 bin kayıtlı üyemiz arasında Mehmet Demircan adlı bir üyemiz de yok. Milletvekili aday adayımız Ahmet Akan’da AK Parti‘de seçim çalışmalarını yürütüyor ve partilimizdir" dedi.

Murat Bozlak dahil olmak üzere hiç kimsenin AK Parti ailesini bölemeyeceğini çamur atmaya da güçlerinin yetmeyeceğini vurgulayan Kebude, "AK Parti ailesine çamur atmaya kalkanlara, milletimiz 12 Haziran’da gereken dersi verecektir. Milletimize olan güvenimiz tamdır" şeklinde konuştu.

Bağımsız adayın açıklamalarına AK Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Akan da sert tepki gösterdi. "Ne Murat Bozlak ne de bir başkası benim adıma konuşma yapmasın. Ben buradayım" diyen Ahmet Akan, “Ben mahallem olan Gürselpaşa’da seçim çalışmalarımı sürdürüyorum. Hala AK Parti saflarındayım. Partimizin tüm etkinliklerine katılıyorum. Bizim Milletvekili adayımız Sayın Av. M. Şükrü Erdinç’le birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA