Recai Berber, Turgutlu’Da Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Recai Berber, seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Recai Berber, Turgutlu’Da Esnafı Ziyaret Etti
Recai Berber ziyaret turuna AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığı ile başladı. Burada, vatandaşların sorularını cevaplayan Recai Berber, özellikle erik üreticilerinin son yaşanan soğuk vurma olayı hakkında Tarsim’den bilgi aldı. AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Şahin’in Tarsim’in erik üreticilerinin zararını karşılamadığını belirtmesi üzerine Berber, “Öğrendiğimiz kadarıyla erikte yaşanan olayı Tarsim don olarak görmüyor. Zararın karşılanması için -2 derecenin altında soğuk olması gerekiyormuş. Çiftçilerimizin bu mağduriyetini gidermek için Tarsim Genel Müdürü‘yle bir görüşme yapacağım” dedi. Öğretmen atamalarıyla ilgili bir soruya cevap veren Recai Berber, “Bizim iktidarımızda 600 bin öğretmen açıkta bekliyordu. Şimdi 300 bin öğretmen açıkta bekliyor. Bunu yarı yarıya indirdik. Yakın zamanda 30 bin öğretmen daha atanacak. Sözleşmeli çalışanların kadroya alınması söz konusu değil. Atama konusunda hiç kimseye bu zamana kadar torpil yapmadık.” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Recai Berber ve beraberindeki heyet daha sonra Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi‘ne geçerek site yönetimi ile görüştü. Ardından sanayi esnafını ziyaret eden Berber, esnafların sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümleri için çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA