Adana Oto Galericiler Sitesi-Auto Center Açıldı

Adana Oto Galericiler Sitesi-Auto Center düzenlenen törenle açıldı.

Adana Oto Galericiler Sitesi-Auto Center Açıldı
Adana‘nın merkez Seyhan ilçesi Şambayat-TOKİ mevkiinde 105 dönüm arazi üzerinde kurulu bulunan ve bünyesinde 230 işyeri barındıran, yapımına ise 2 yıl önce başlanan Adana Oto Galericiler Sitesi – Auto Center’in açılışına Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Fatoş Gürkan, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer, MHP Adana Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz, Adana Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Adana Oto-Boya Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Oto Motor Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, Baraj İnşaat sahibi Ferdi Kavak, site sakini esnaflar ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Vali Atış, törende yaptığı konuşmada sitenin Adana için bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Burası benim rüyamdı, sitenin projelendirilmesinden itibaren her aşamasını yakinen takip ettim. Arazi tespitinde bile bulunmuştum. Aynı zamanda Eski İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay’ın da bu Oto Galericiler Site’si rüyasıydı. Keşke kendisi de burada olsaydı ve bu güzel günü görseydi. Ama Sayın Atalay’a buranın fotoğraflarını internet aracılığıyla yollayacağım. Sitemiz Adana’mıza, hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ise "Sitenin yapılmasında emeği geçen, desteklerini esirgemeyen tüm kurum, kuruluş ve kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün düzenlediğimiz törende bizleri yalnız bırakmadığınız için de başta Valimiz İlhan Atış olmak üzere hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Tören sonrası günün anısına Adana Valisi İlhan Atış’a site yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: İHA