Milletvekili Adayı Şengül: İzmir’De Kalkınma Dönemine Start Verdik

AK Parti İzmir 2.

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, seçim çalışmalarını Karşıyaka’da esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. AK Parti’nin gövde gösterisine dönüşen tarihi Kemalpaşa Caddesi’nde çarşı esnafının sıkıntılarını dinleyen Şengül, Karşıyakalılara değişim ve kalkınma için 12 Haziran’ı işaret etti. Şengül, “Çandarlı Limanı, bölge hastaneleri, öğrenci yurtları ve EXPO ile İzmir’de 35 milyar dolarlık kalkınma dönemine start verdik. İzmirliler ve sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek, bu şehri bir dünya markası yapacağız.” dedi.

Milletvekili adayı Aydın Şengül’ün Karşıyaka’nın kalbi Karşıyaka Çarşısı’ndaki esnaf ziyaretlerine AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt ile AK Parti Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Onur Selvili eşlik etti. Karşıyaka Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlara yaklaşık bin adet çam fidanı dağıtan Şengül, çevreci yönüyle de Karşıyakalıların gönlünü kazandı. Şengül, vatandaşlara, AK Parti’nin 2023 İzmir hedeflerini anlattı, kentsel dönüşüm projeleriyle İzmir’in yüzünün daha da güzelleşeceğini söyledi.

İzmir’de işsizliği çözecek projeler yanında, EXPO’nun önemine dikkat çeken Şengül, “2013 yılından itibaren, EXPO yatırımları ile İzmir’de işsizlik önemli ölçüde azalacaktır. EXPO’nun İzmir’de ısrar edilmesinin amçlarından en ömenlisi budur. İzmirlilerin 12 Haziran’da şehrin ve çocuklarının geleceğine oy atacaklarının bilincinde olmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Yaklaşık 6 saat süren Çarşı turunda, vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden mennun kalan Aydın Şengül, İzmir için kalkınma, hizmet ve proje üretme döneminin başladığına dikkat çekti. Şengül, şunları söyledi: “İzmirli’nin, Karşıyakalının sorunlarını Çarşı içinde vatandaşlardan, esnaftan dinledik. İzmirliler, yerel yönetimlerden şimdiye kadar çok çekti. Artık İzmir için seçim yapma zamanıdır. 12 Haziran’ın ardından İzmir’deki değişime tanıklık edebilmek için vatandaşların tercihi AK Parti olmalıdır.”