Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yılmazer: Bayanlarımız Da Değişimin Farkında

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Yönetim Kurulu ve birçok üye, 12 Haziran’da yapılacak seçimler için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Yönetim Kurulu ve birçok üye, 12 Haziran’da yapılacak seçimler için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

    Osmaniye’de ilçe ilçe, köy köy, belde belde, mahalle mahalle ve ev ev ziyaretlerde bulunarak özellikle bayan seçmenlere ulaşan bayanlar, AK Parti’ye gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti.

Gökçedam köyünü ziyaretlerinde konuşan AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, hanımlarla sohbet ettiklerini, hükümetin icraatları hakkında bilgi vererek sorunlarını dinlediklerini söyledi.

    Yılmazer, “AK Parti Kadın Kolları olarak adeta çalmadık kapı, girmedik ev bırakmıyoruz. Vatandaşı sadece seçim zamanlarında hatırlamıyoruz, onlarla her zaman birlikteyiz. Sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını tespit ediyoruz ve elimizden geldiğince yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Bizler yine her zaman olduğu gibi 12 Haziran seçimlerinde de farkımızı ortaya koyacağız. Özellikle Başbakanımıza olan sevgi ve muhabbeti hemen her kesimdeki insandan duyuyoruz. Parti olarak, gerek il teşkilatı, gerekse gençlik ve kadın kolları olsun hemen her gün bir mahalleye, köye, eve konuk oluyor, sıkıntılarını dinliyor, dertlerine merhem olmaya çalışıyoruz. Bu sadece seçim dönemlerine özgü bir çalışma olarak da değerlendirilmiyor. Çünkü biz bu çalışmalarımızı sürekli olarak devam ettirdik, şimdi seçim dönemi olduğu için daha da yoğunlaştırdık. Bir bayan olarak Osmaniye’deki bayanlarımızın da ülkemizdeki değişimin, gelişmenin ve büyümenin farkında olduğunu görüyoruz. Bayan seçmenlerimize de seçimlerde büyük bir sorumluluk düşmektedir. İnanıyoruz ki AK Parti olarak bu seçimlerde hem ülke genelinde hem de ilimizde en iyi sonucu alacağız.” dedi.