Sgk Edirne İl Müdürü Gül, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kırklareli’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne İl Müdürü Ferhat Gül, son yolculuğuna uğurlandı.

Kırklareli’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne İl Müdürü Ferhat Gül, son yolculuğuna uğurlandı.

Kurumu tarafında düzenlenen 3. Marmara Bölge İl Müdürleri Toplantısı‘na katılan Gül, toplantının ardından meslektaşları ile Vize ilçesine bağlı Kızılağaç Köyü Cehennem Şelaleleri mevkiinde pikniğe gitti. Bir süre sonra kalbinin sıkıştığını belirten Gül, arkadaşları tarafından araçla hastaneye kaldırıldı. Ancak yolda durumu fenalaşan Gül için 112 Acil Servis’ten yardım istendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ferhat Gül, yolda hayatını kaybetti.

Önce Vize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gül’ün cenazesi, daha sonra görev yaptığı Edirne’ye getirildi. Ferhat Gül için saat 12.30‘da görev yaptığı SGK Edirne İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törene; Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Çalışma Bölge Müdürü Şahin Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, çok sayıda daire müdürü ve mesai arkadaşları katıldı.

Burada yapılan törenin ardından, Gül’ün cenazesi Eski Cami’ye kaldırıldı. Cuma’dan sonra kılınan cenaze namazının ardından SGK Müdürü’nün cenazesi memleketi Ordu’ya gönderildi.

Ferhat Gül, 1951 yılında Ordu‘da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 1976 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi‘nden mezun oldu. 1977 yılında Sosyal Sigortalar Kurumu‘nda memur olarak göreve başladı. Şef yardımcılığı ve şeflik görevlerinde bulunduktan sonra 1998 yılında Tunceli SSK İl Müdürlüğü‘ne müdür yardımcısı olarak atandı. Daha sonra aynı görev yerinde il müdürü olarak görevlendirildi. 2008 yılından önce başkanlık müşavirliğine, ardından da Edirne SGK İl Müdürlüğü‘ne atandı.