Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Özel Nevşehir Lara Koleji’nin düzenlediği Boyama Şenliği ve Dikkat Yarışması‘nda dereceye giren 25 öğrenciye ödülleri verildi.

Özel Nevşehir Lara Koleji’nin düzenlediği Boyama Şenliği ve Dikkat Yarışması‘nda dereceye giren 25 öğrenciye ödülleri verildi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Okul Müdürü İbrahim Gümüştüfek, “Amacımız şenlik havasında bir organizasyon idi. Gerçekten de oyunlarla, düzenlenen aktivitelerle, palyaçolarla şenlik havasında geçti. Amacımız çocukların en yüksek öğrenme potansiyeli olan 2–6 yaş arası dönemde okul öncesi eğitimine dikkat çekmek bu dönemin verimli ve iyi geçmesine vurgu yapmaktı. Yarışmaya katılan okullarımıza teşekkür ediyoruz, dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.” dedi.

    Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Yavuz ise Türkiye’de okul öncesi eğitim alanında çok büyük yatırımlar yapıldığını, büyük projelerin hayata geçirildiğini ve önemli mesafelerin kat edildiğini söyledi. Yavuz, okul öncesi eğitimin zorunlu olarak uygulandığı illerden biri olan Nevşehir’de hedeflerinin yüzde yüzü yakalamak olduğunu kaydetti.

    Yarışmada, jüri özel ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Karatürk, üçüncülere Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Durhan Alıç, ikincilere Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim İlhan, birinci olan öğrencilere ise hediyeleri olan bisikletleri Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Yavuz takdim etti. Aynı zamanda dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine de teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.