Zeybekci, "Benim İnsanımın Canı Herşeye Bedel"

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, Denizli Hazır mitingleri çerçevesinde Barutçular, Bereketli ve Eskihisar‘da mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Zeybekci, 'Benim İnsanımın Canı Herşeye Bedel'
AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, Denizli Hazır mitingleri çerçevesinde Barutçular, Bereketli ve Eskihisar‘da mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Zeybekci, "Benim insanımın canı her şeye bedel. Denizli‘de 2004 öncesinde her yıl o karayollarında 19 Denizlili yaya olarak karşıdan karşıya geçmek isterken hayatını kaybediyordu. Yaptığımız düzenlemelerle, köprülü kavşaklar ve yaya üstgeçitler ile bu rakam sıfıra düştü. İşte bizim insan hayatına verdiğimiz değer ortada" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Denizli halkı ile buluşmaya devam ediyor. Her gittiği yerde sevgi gösterileri ve halkın sıcak ilgisi ile karşılaşan Zeybekci, son olarak Barutçular, Bereketli ve Eskihisar mahallelerinde vatandaşa seslendi. AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci 7 yılda yaptıkları projeleri anlattığı konuşmasında, "2004 yılında biz emaneti aldığımızda bu şehir havası en kirli şehri ve en fazla su kaçağı olan kenti durumunda idi. Yollarda tam bir can pazarı vardı. Karayollarının geçiş noktalarında her yıl 19 yaya hayatını kaybediyordu. Üçgen Meydanı‘nda koyun otlatılıyordu. Peki 7 yılda ne oldu? Emaneti aldıktan sonra 3 ay içersinde 20 yıldır yapılmayan bir o yana bir bu yana çekilen Aydın-Denizli duble yolu temeli atıldı ve 7 ay içersinde tamamlandı. Şehrin giriş çıkışları Denizli‘ye yakışır hale getirildi. Denizli köprülü kavşaklar ile tanıştı, yaya üst geçitler yapıldı. Sayısız park ve bahçe, spor sahaları inşa edildi. Sonuçta 2004 yılında yılda 19 canı yitirdiğimiz Denizli‘de ölüm sayısı bu konuda sıfıra düştü. Havası en kirli il olan Denizli o listeden adının sonsuza dek sildirdi ve artık o listenin uzağında havamız temizleniyor. Benim küçücük yavrularımın ciğerleri yanıyordu. Bu şehirde 300 bin kişi yaşarken, sifonu çekip, banyo yaparken altyapıyı değiştirdik" dedi.

Denizli‘nin çağ atladığını belirten Zeybekci, "Birileri biz yaparken beceremesinler diye dua ediyordu. Hatta basın toplantıları düzenleyip halkı yanlarına almak bile istediler. Benim vatandaşım onlara pirim vermedi. Bunları yaparken Allah sizden razı olsun desteğini hep hissettik. Bazen kızdınız bize. Ben bile kendime kızdım. Ama yapmak zorundaydık. Bu şehir çünkü en iyiyi hak ediyor. Biz varsak onu yapmalıydık. Biz razı olamazdık" diye konuştu.

Denizli‘nin bu kadar kısa sürede değişim göstermesinin başta Türkiye‘de ve dünyada da yankı bulduğunu vurgulayan Zeybekci, "Değişimin en fazla farkında olanlar bizim gurbetçi vatandaşlarımız ve dışardan gelen konuklar. Bir Belçikalı kızımızın 7 yıl ara ile geldiği Denizli‘de şaşkınlık içersinde kaldığını biliyoruz. Hatta o kızımız ‘Bu kadar kısa sürede böyle bir değişim mümkün değil. Denizli Belçika‘dan bile güzel olmuş‘ yorumu bizi oldukça sevindirdi" şeklinde konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Nihat Zeybekci 12 Haziran sonrası bu hizmet sevdasının artarak devam edeceğini belirterek, "Ben Denizli‘nin hizmetkarıyım. Hizmet için yola çıktım. Bu vücut el verdikçe, Denizli için ülkem için hizmet etmeye devam edeceğim. Çünkü biz Denizli‘ye sevdalıyız" dedi.

Kaynak: İHA