Milletvekili Gürkan: İstikrarın Tek Adresi Ak Parti‘dir

TBMM Anayasa Komisyonu sözcüsü AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, seçim çalışmalarını çeşitli köylerde sürdürüyor.

TBMM Anayasa Komisyonu sözcüsü AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, seçim çalışmalarını çeşitli köylerde sürdürüyor.

Gürkan, Karaisalı ilçesi, Altınova, Murtçukuru, Durak, Bucak, Hackırı, M.Boztahta, Etekli, Kaledağ, Filikli, Beydemir ve Saypınar, Kelköy ve Aktaş mahallelerini ziyaret etti. Gürkan’ın seçim çalışmalarına Karaisalı ilçe Başkanı Müslüm Övenç, Kadın Kolları Başkanı Durdane Çopuroğlu, İl Genel Meclisi üyeleri Veysel Güngör ve Mesut Yeşil, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Sıtkı Polat, ASKİ Genel Müdürlüğünden emekli Bayram Merdan, Kuvayi Milliye Derneği yöneticileri Mustafa Davarcı ve Aziz Özcan ile partililer katıldı.

Kalabalık köylü kadınlar, Milletvekili Fatoş Gürkan’ı coşkuyla ve çiçeklerle karşıladı. Gürkan, köy gezilerin de vatandaşlara AK Parti hükümetinin Türkiye genelindeki ve yerelde yaptığı hizmetleri anlatarak istikrarın ve hizmetlerin devam etmesi için destek istedi. 8,5 yıldır AK Parti iktidarında Türkiye de yapılan hizmetlerin bir çoğu son 50 yılda yapılanlardan daha fazla olduğunu belirten Gürkan, ”2001 yılında Türkiye’nin IMF’ye olan borcu 25,6 milyar dolarken bugün bu borcu 5,1 milyar dolara indirdik ve IMF den borç almadan yolumuza devam ediyoruz. Merkez Bankası rezervimiz 2001 yılında 22 Milyar dolar iken 2011 yılında 95 milyar dolara çıkardık. 2001 öncesi TOKİ toplamda 43 145 adet konut yapabilmişken 2011 yılında toplam 490 000 konut yaparak tüm dünyada örnek alınmaya başlanmıştır. İlk kez AK Parti iktidarında hayata geçirilen Köydes kapsamında yolu, suyu, elektriği olmayan köy kalmamıştır. Eğitimde, sağlıkta, kamu yatırımlarında ve her alanda AK Parti iktidarının hayallerin ötesinde hizmetleri sizlerin milletimizin sayesinde gerçekleştirmiştir” dedi.

YAPILAN HİZMETLERİ MİLLETİMİZ GÖRÜYOR

Karaisalı ilçesi ile Aladağ ilçesi arasını birleştirecek olan Meydan yaylası yolunda da incelemelerde bulunan Gürkan, “Bu yolun yeniden yüksek standartlara getirilerek vatandaşlarımızın daha rahat seyahat etmesi sağlanacaktır” diye konuştu.

Gürkan, yıllardır su kaynağı sorunu nedeniyle çözülemeyen Etekli köyünün su sorununun da çözüldüğünü söyledi. Bucak, Kelebek ve civar köylerin tarım alanlarının sulanmasını sağlayacak olan Demirçit sulama göleti müjdesini de veren Gürkan, yapılan hizmetlerin tamamını milletimizin bizlere vermiş olduğu destek sayesinde yağıldığını ifade ederek istikrarın ve hizmetlerin devam edebilmesi’nin tek adresinin AK Parti olduğunu söyledi.