Enç Seçim Çalışmalarını Lara Bölgesinde Sürdürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi Barınaklar Bulvarı üzerinde yol yapım çalışması nedeniyle bir sitenin elektriksiz kaldığı ileri sürüldü.

Enç Seçim Çalışmalarını Lara Bölgesinde Sürdürdü
Seçim çalışmalarını Lara bölgesinde sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, vatandaşlarla bir araya geldi. Elektrik kesintisi nedeniyle mağdur olduklarını ifade eden site sakinlerinden Ayşegül Erkişi, “Yakında hizmete girecek olan bir alışveriş merkezine giden yolu düzeltmek amacıyla Muratpaşa Belediyesi bir hafta önce yol yapım çalışması yaptı. Sitemizin elektrik kablolarını bu aşamada kopartan ekipler elektrik vermeden yolu asfaltladı. Bizlerde site sakinleri olarak durumu hem Büyükşehir Belediyesine hem de Muratpaşa Belediyesine bildirdik. Bize yardımcı olmadıkları gibi telefonlarımıza dahi çıkmadılar. Benim iki tane çocuğum mum ışığında ders çalışıyor. Tedavi gören annemi elektrik olmadığı için hastaneye götüremiyorum, bizim gibi bu durumdan 40 hane olumsuz şekilde etkileniyor” dedi.

Antalya’nın en gözde semtlerinden biri olan Güzeloba Mahallesi’nde yaklaşık bir haftadır elektriksiz kalan site sakinleri ile görüşen Enç, “Bilkent Sitesi sakinleri, yol yapım çalışmaları aşamasında Muratpaşa Belediyesi’nin elektrik kablolarına hasar vermesi nedeniyle bir haftadır elektrik kesintisi bir türlü çözüm bulamadı” dedi.

Yardım çığlıklarına belediyenin kulaklarını kapadığını belirten Bilkent Apartmanı Yöneticisi Nuran Tekin, “Turizmin başkenti Antalya’da bir haftadır elektriksiz yaşıyoruz. Yolun kazılıp tekrar kabloların değişmesi gerekiyor. Belediyeye yolun kazı ve kablo masraflarını bizlerin karşılayabileceğini söylememize rağmen sorunumuzla ilgilenmediler Kısa sürede yapılacak çalışma için bizi günlerdir rezil ediyorlar. Biz laf değil icraat görmek istiyoruz. Bizim sorunumuzla sadece AK Parti ilgilendi” dedi.

SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN TAKİPÇİ OLACAĞIZ

Yardım talebi üzerine Antalya Tedaş Bölge Müdürlüğü’nden bilgi alan Enç, sorunun çözümü noktasında konunun takipsinin olacağını söyledi. 29 Mart Yerel Seçim öncesi bedava elektrik sözü verenlerin şimdi elektrikleri tamamen kestiğine dikkat çeken Enç, konunun çözümü için gerekli makamlara telefonla ulaşarak en kısa zamanda çözülmesini istedi.

Kaynak: İHA