Ak Parti Adayı Tatar, Silopi‘nin Köy Ve Beldelerini Ziyaret Etti

AK Parti Şırnak 2. sıra milletvekili adayı Mehmet Tatar, seçim çalışmaları kapsamında Silopi ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret etti.

AK Parti Şırnak 2. sıra milletvekili adayı Mehmet Tatar, seçim çalışmaları kapsamında Silopi ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret etti.

    Mehmet Tatar, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Haşim Haşimoğlu, ilçenin ileri gelenleri ve AK Parti teşkilat üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Silopi ilçesindeki belde ve köy ziyaretlerinde bulundu.

    İlk olarak Silopi ilçesine bağlı Görümlü beldesini ziyaret eden Tatar ve beraberindekileri, Görümlü Belediye Başkanı Hasan Özdemir, Çalışkan Belediye Başkanı İsa Yiğit, Başverimli eski Belediye Başkanı Hasan Tatar ve partililer karşıladı. Tatar‘ı karşılayan başkanlar beldelerinde yapılan hizmetler ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    Kendisi ve beraberindeki heyete gösterilen sıcak ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Şırnak milletvekili adayı Mehmet Tatar, bu ilgiden dolayı belde halkına teşekkür etti. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Tatar, Başbakan’ın yarın ki Şırnak ziyareti nedeniyle ziyaretlerinin kısa sürdüğünü belirtti. Tatar, “Başbakanımızı Şırnak’ta karşılayacağız. Bundan dolayı buradaki ziyaretlerimizi hızlandırdık. Bugün Şırnak’a gideceğiz. Ancak Silopi ilçesindeki ziyaretlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

    Daha sonra partililer ile birlikte Çalışkan ve Başverimli beldesi ve köylerini ziyaret eden Tatar ve beraberindekiler daha sonra Şırnak’a geçti.