Çetinkaya: "Adana Bir Cazibe Merkezi Olacak"

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana Milletvekili adayı M. Necati Çetinkaya, Adana‘nın ustalık döneminde bir cazibe merkezi olacağını söyledi.

Çetinkaya: 'Adana Bir Cazibe Merkezi Olacak'
Çetinkaya, AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, ‘Sarıhamzalı Mitingi’ne katıldı. Kürseya "Valilerin valisi, Adana’nın abisi" sloganıyla çıkan Çetinkaya, "Sizlerin böylesine heyecanlı ve coşkulu olmanız, bizlerin tüm yorgunluğuna değiyor. Onun için, Sayın Başbakanımızın liderliğin de, gece-gündüz durmadan çalışıyoruz. Değerli Sarıhamzalılar, AK Parti iktidarlarının yaptığı icraatlar ortada, hastanelerde rehin kalınan günlerden, bugünlere geldik. Kitap bulunamayan günlerden, kitapların sıra üzerinde hazır olduğu günlere geldik. Siz o günleri yaşadınız. Bakın o günleri asla unutmayın.

Muhalefet soruyor, AK Parti ne yaptı diye? Yahu geçtiğiniz yolları, tünelleri ve köprüleri kim yaptı? Herkes uçağa biniyor, hızlı trenlerle seyahat ediyor. Sizin haberiniz yok" dedi.

Adana‘nın, bu ustalık döneminde bir cazibe merkezi olacağını söyleyen Çetinkaya, "Adana’ya büyük bir sağlık kampüsü kurulacak, 33 bin kişilik büyük bir olimpik stat yapılacak. Hızlı tren çalışmaları başladı. İvedilikle faaliyete geçecek ve Adana’yı Şam’a, Bağdat’a ve Hicaz bölgesine kadar bağlayacak. Artık hacılarımız Hacca bu trenle gidebilecekler. İşte, ‘Çukurova Hava Limanı’, hemen Adana’ya 25 kilometre mesafede olacak ve Adana hava alanı da revize edilecek. Çünkü ‘Güney Kuşak’ sahil yolunu da yapacağız. Adana’ya gelen turist sayısı artacak. Onun için hava alanının geliştirilmesi lazım. Sarıhamzalı’yı da unutmadık, bir futbol sahası ve bir lise sözü veriyoruz. En kısa sürede ikisini de yapacağız" diye konuştu.

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude‘de, yaptığı konuşmada, “Günlerdir seçim meydanlarında adeta bir miras yedi gibi bol keseden dağıtan, yalan konuşan, yalan vaatlerle atıp-tutan muhalefeti dinliyorsunuz. Bunlar ‘Kimse gelmez pazarında, hayal satıyorlar.’ Halkımız artık her şeyi çok iyi biliyor. Geçmişi de asla unutmaz ve bu boş hayallere kanmaz.

Ben sizleri, ‘Dünya Lideri’ ‘Büyük Usta’ sayın. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya çağırıyorum. 4 Haziran‘da yapacağımız mitingimize şimdiden davetlisiniz" dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı ise, "Sizin bu coşkunuzu görünce, biz daha çok çalışıyoruz" dedi.

Sarıhamzalı mitingine, AK Parti Adana Milletvekili adayları Av. M. Şükrü Erdinç, Ali Yüzükçü, Ebubekir Akdeniz, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çalık da katıldı.

Kaynak: İHA