Ortaca Lisesi’Nde Geleneksel Mezuniyet Şöleni

Ortaca Lisesi’nde mezun olan 248 öğrenci muhteşem bir törenle mezuniyetlerini kutladı. Önce lokma şenliği yapan öğrenciler daha sonra kep giydiler.

Ortaca Lisesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen mezuniyet töreni ve lokma şenliğine Kaymakam Mustafa Gürdal, Garnizon Komutan Vekili J. Tğm. Gürsel Keklik, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Şahin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Naim Özer, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Horzum ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda öğrenci velisi yer aldı.

Sabah saatlerinde okul bahçesinde kurulan lokma standının yanında öğrencilerden oluşan müzik guruplarının çaldıkları canlı müzik eşliğinde rack, pop ve özgün müzik eşliğinde öğrenciler danslar ederek, gönüllerince eğlendiler.

Gece mezun olan 248 öğrenci için gerçekleştirilen mezuniyet töreni ise renkli geçti. Mezun olan 248 Ortaca Lisesi Öğrencisi keplerini havaya fırlatarak, sevinç gösterisinde bulundular.

Mezun olana 12. sınıflardan 12 Fen A/B, 12 SOS A/B ve TM A/B/C/D sınıflarının Sınıf Temsilcilerine Başarı ve “Mezuniyet Belgeleri”ni Kaymakam Mustafa Gürdal ve protokol üyeleri verdi. Ayrıca her sınıf öğretmenlerine teşekkür belgesi verildi.

248 öğrencinin mezuniyet yapılan bu törenle ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Kaynak: İHA