Kurtulmuş, Gümüşhane‘de Esnafla Biraraya Geldi

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Doğu Karadeniz turu kapsamında Gümüşhane’yi ziyaret ederek esnaf ve halkla buluştu.

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Doğu Karadeniz turu kapsamında Gümüşhane’yi ziyaret ederek esnaf ve halkla buluştu.

Erzurum mitinginin ardından öğle saatlerinde Gümüşhane’ye gelen Genel Başkan Kurtulmuş seçim otobüsünde, partililerle birlikte şehir turu attı. Turun ardından Fuadiye ve Atatürk caddelerinde bulunan esnafları tek tek gezerek tokalaşan Kurtulmuş gezi sonrası Merkez Kemaliye Camiinde Öğle Namazı kıldı. Bir kahvede vatandaşlarla bir araya gelerek çay içen Kurtulmuş burada yaptığı açıklamada Gümüşhane’den kısa bir selamlamayla geçtiklerini buradan sonra Trabzon mitinginde olacağını söyledi. Halkın sesi partisi olarak çok kısa bir sürede kurulmasına rağmen Türkiye’de fevkalade büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Kurtulmuş aynı zamanda Has Partinin hem kurulması hem teşkilatlanması hem de seçim kampanyasını başarıyla yürüten bir parti olduğunu söyledi.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Halkın Sesi Partisi olarak üsluba dikkat ettiklerini belirten Kurtulmuş, "Diğer partilerin seçim meydanlarında kavgalar küfürler kıyametler gidiyor ama Halkın Sesi Partisi gerçekten üslubunu seviyeli ve ciddi bir şekilde tutturmuş bir vaziyettedir. bütün partilerde birisinin ak dediğine diğerine mutlaka kara diyor bizse bu memleketin hayrına olan şeyleri seçim meydanlarında konuşuyoruz dolayısıyla Türkiye’de yeni Türkiye’nin yeni siyaset yolu olarak yeni siyasi partisi olarak Has Parti ortaya çıkmıştır. Milletimiz bu gerçeği ciddi bir şekilde görüyor Milletimiz hem üslubu hem yöntemi hem de muhtevası dolayısıyla Has partiye bu seçimde ciddi bir şekilde güç verecektir." dedi.

Türkiye’nin yeni siyaset dönemini şekillendirecek olan 3 önemli alan olduğunu söyleyen Kurtulmuş, bununla ilgili hazırladık projeleri de sadece seçim vaatleri olarak değil, aynı zamanda bir hükümet protokolü şeklinde ortaya koyduklarını belirtti.

Türkiye’nin birinci temel sorunun 12 Eylül Anayasası olduğunu belirten Kurtulmuş, "Eski Türkiye’nin eski siyaseti tasfiye edilecektir Türkiye 12 Eylül sisteminin getirmiş olduğu bütün rejim, 12 Anayasası, yasalarıyla bir tarafa gidecek ve Türkiye’de mutlaka halkın yaptığı yeni bir anayasa ile buluşacaktır." diye konuştu.