Ali Uzun‘dan Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz‘ı makamında ziyaret etti.

Ali Uzun‘dan Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret
Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun, beraberindeki heyetle birlikte Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz‘ı ziyaret etti. Kendisinin de şehit ailesi sayıldığını ifade eden Ali Uzun, “Şehitlerimizi rahmetle anıyor. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizde bu aileden birisiyiz. Bizde bir yeğenimizi şehit verdik. Hep söyleriz vatan sağ olsun. Her olandan sonra hep bu son olsun dedik. İnşallah Allah bundan sonra her aileye bu acıları göstermesin diyoruz. İlimizde sanırım 108 şehidimiz var. 55 tanede gazimiz onlara sağlıklı uzun bir ömür diliyoruz” dedi.

Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Yorulmaz, “Zonguldak bu günlere kolay gelmedik. Çok çaba harcadık. Valimiz Erdal Ata olsun AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan olsun bize çok katkıları ve yardımları oldu. Bu işe mücadele verdik. Ama başardık. Ben bütün bize bağış yapanlara özelliklede size çok teşekkür ediyorum. Dükkan kiralarında elde edilen gelirle bütün şehit ailelerimizin çocuklarını okutacak ve yardımlar yapacağız. Sizlerinde bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA