Öğrencilerden Minibüsçülere Teşekkür Plaketi

Bitlis‘te TOKİ Ahmet Eren İlköğretim Okulu öğrencileri 13 Nolu Sınırlı Sorumlu Şehir İçi Taşımacılık Kooperatifi minibüsçülerine teşekkür ettiler.

Minibüsçüleri ziyaret eden okulun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, Kooperatif Başkanı Felemez Gök‘e bir teşekkür plaketi verdiler. TOKİ Ahmet Eren İlköğretim Okulu Müdürü Fikri Bakır, "Geçtiğimiz günlerde aşırı yağmurlardan dolayı batarya kavşağında meydana gelen çökme sonucunda güzergahlarını değiştirip, vatandaştan ekstra bir ücret talep etmeyen ve kimsenin mağduriyetine sebep olamayan minibüs şoförlerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kooperatif Başkanı Felemez Gök, ise yaklaşık bir ay kapalı kalan yoldan dolayı minibüsçülerin zarar ettiğini, ancak buna rağmen hiç kimseyi mağdur etmediklerini söyledi. Gök,"Batarya kavşağında meydana gelen çökmeden dolayı çoğu zaman güzergahımızı değiştirdik. Bu değişiklik minibüsçülerimizin zararına neden oldu. Fakat bizim için ön planda halkın mağdur olmaması olduğu için hiçbir zararı gözetmeden hizmetlerimize devam ettik. Bizlere bu konuda anlayış gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA