Milletvekili Aksak, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 24 gün kala seçim gezilerini sürdüren AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Palandöken ve Yakutiye ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.

Palandöken ilçe sınırlarında faaliyetlerini sürdüren esnafı ziyaret eden Aksak, gittiği her işyerinde sevgi gösterisiyle karşılaştı. Beraberinde Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Akın

ile birlikte esnaf ziyarete yapan Muhyettin Aksak, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Kahvehane ve alış veriş merkezlerinide ziyaret eden Aksak AK Parti iktidarının Erzurum’u yatırıma doyurduğu ve bu yatırımları yeni dönemde daha da artacağını anlattı.

Palandöken Beleldiyesi’nin yaptığı hizmetleri de anlatan Aksak, 2011 Kış Oyunları’nın ilçenin kaderini değiştirdiğini dile getiren Muhyettin Aksak, “İktidarımızda halkın desteğiyle nasılki Türkiye’yi bölgenin lideri yaptık, yine sizlerin desteğiyle Erzurum’da Doğu Anadolu’nun lideri konumuna getirdik. 2011 Kış Oyunları’nın Erzurum’da yapılmasını sağlayarak AK iktidarın Erzurum’a verdiği önem bir kez daha kanıtlanmış oldu. Söz konusu organizasyonlar Palandöken ilçemizde Erzurum ile birlikte adını dünyaya duyurdu. Spor tarihi kronolojisinde artık Erzurum ve Palandöken adı yer alıyor.” diye konuştu.

AKSAK, YAKUTİYE ESNAFINI DA GEZDİ

Öte yandan AK Parti Millekvekili Muhyettin Aksak, Yakutiye ilçesinde Yukarı Yoncalık, Aşağı Yoncalık, Aliravi Caddesi’de esnaf gezisini sürdürdü. Gezi esnasında yolda karşılaşan vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı memnunuyetini belirten AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak’a Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İl Genel Meclis üyesi Atıf Genç, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin AK Parti İl Yöneüim Kurulu Üyesi Dursun Yıldız ile Yakutiye Belediyesi Meclis Üyesi Halim Bingöl ve İlker Özkara eşlik etti. Aksak, daha sonra Erzurum Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) ile Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu’na (DASİDEF) ve Özel Halk Otobüscüleri Derneği’ni ziyarette bulundu.

Kaynak: İHA