Mhp‘li Açıkkapı‘dan Kepenk Kapatma Olayına Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat milletvekili adayı Cahit Açıkkapı, "CHP Diyarbakır‘da seçim bürosunu kapatmak suretiyle bölücü örgüt yandaşlarına destek vermiştir" dedi.

Mhp‘li Açıkkapı‘dan Kepenk Kapatma Olayına Tepki
12 PKK‘lının öldürülmesi sonrası yas gününe destek için kepenklerin kapatılması eyleminde seçim bürosunu kapatan CHP‘ye bir tepkide MHP‘den geldi. Yaşanan gerilimi ve kepenk kapatma olayına değinen MHP‘li Açıkkapı, terörle mücadelenin yöntemi belli olduğunu belirterek, "İnsanlar size kurşun sıkarken, sizin onlara gülle gitmeniz doğru değildir. Haburla başlayan bu rezalet bugün diz boyu olmuştur. Bugün Diyarbakır‘da, İstanbul‘da, Hakkari‘de bir çok araç kundaklanmaya, terörist yandaşları meydanlara inmeye

başladı. Biran önce bunlara dur denmeli. Bunlara dur denemeyecekse bizi 12 Haziran‘da teveccüh gösterip iktidar yaptıklarında biz dur diyeceğiz ve durduracağız. CHP Diyarbakır‘da seçim bürosunu kapatmak suretiyle bölücü örgüt yandaşlarına destek vermiştir. İktidar partisi zaten gereken taviz ve yumuşaklığı gösteriyor. Bunun yanına CHP‘de eklenmiştir" dedi.

CHP Genel Merkezi‘nden yapılan açıklamada ise Diyarbakır‘da seçim bürolarının güvenlik nedeniyle kapatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA