Gümüşhane Okul Öncesi Şenliklerinde Miniklerden Muhteşem Gösteri

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan okul öncesi şenlikleri kapsamında okulların gösterileri devam ediyor.

Gümüşhane Okul Öncesi Şenliklerinde Miniklerden Muhteşem Gösteri
Bu bağlamda Fevzipaşa İlköğretim Okulu bahçesinde Anasınıfı Gösterileri düzenlendi. Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun ve Fevzipaşa İlköğretim Okul Müdürü Necmi Bayram’ın konuşmalarının ardından başlayan etkinlik yaklaşık 2 saat sürdü.

Fevzipaşa, Mehmet Akif Ersoy ve Özel Bahar İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri hazırladıkları gösterilerle davetlilere ve ailelerine güzel bir performans göstererek büyük alkış aldılar. Öğrenciler, iki saat boyunca rondlar, klipler, mevlana ve çalışkan arı gösterileri ile şiir ve İstiklal Marşı dinletisi gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun, Olgun, yetenekleri ile göz dolduran çocukların kendilerine olan güvenleri ve doğal tavırları okulöncesi eğitimin çocuklarının gelişimlerine ne kadar katkı sağladığını açıkça göstermiş olduğunu söyledi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mesut Olgun, Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Necmi Bayram, Özel Bahar İlköğretim Okulu Müdürü, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: İHA