Eti, 50. Yıl Kutlamalarında Mazhar Alanson‘la Sürpriz Yaptı

IHA0083690-EKO/18-MAY-00F7-1BD7


- ETİ, 50. YIL KUTLAMALARINDA MAZHAR ALANSON‘LA SÜRPRİZ YAPTI

(FOTOĞRA
50. kuruluş yılı kapsamında beklenmedik şekilde mutluluk etkinlikleri gerçekleştiren ETİ, Mazhar Alanson‘la İstanbullulara sürpriz bir etkinlik gerçekleştirdi. Sokak şarkıcısı kılığına giren Mazhar Alanson Tünel Meydanı‘nda büyük coşku yaşattı.
Ürünleriyle hayata mutluluklar katan ETİ, kuruluşunun 50. yılını kutlamak üzere Türkiye‘nin farklı şehirlerinde, beklenmedik anlarda küçük mutluluklar yaşatacağı sürpriz etkinlikler planlamaya devam ediyor.
Sürpriz etkinliklerinin ilkini 30 yıldır kar yağmayan Mersin‘e tonlarca gerçek kar yağdırarak gerçekleştiren ve Mersinlilere hiç yaşamadıkları bir mutluluğu tattıran ETİ‘nin ikinci durağı İstanbul oldu.
Türk pop müziğinin duayenlerinden Mazhar Alanson‘un sokak sanatçısı kılığına girdiği ikinci sürpriz etkinlik, Tünel Meydanı‘nda gerçekleştirildi. Sanatçı kimliğini belli etmeyen kıyafetlerle tünel meydanına gelerek bir sokak şarkıcısı gibi gitarı ile şarkı söylemeye başladı. Bir süre Mazhar Alanson‘un şarkı söylediğini fark etmeyen yoldan geçenler çok geçmeden sokak şarkıcısının Mazhar Alanson olduğunu anlayarak büyük bir çoşku ile ona eşlik ettiler. Mazhar‘a eşlik eden ETİ Mutluluk gönüllüleri ile
coşku daha da arttı.
Tünel Meydanı‘nda İstanbullularla buluşan Mazhar Alanson "ETİ ‘nin 50 yılına tanık olmuş biri olarak, bu ekibin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum." dedi. ETİ‘nin 50. yılına özel sürpriz etkinliklerinin tüm yıl boyunca devam edeceğini belirten Alanson, "Türkiye‘nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirecek sürprizleri ben de sizler gibi merak ediyorum, ama şundan eminim ki yine insanların hayatına mutluluk katacak sürpriz projeler olacaktır" dedi.
ETİ İcra Kurulu Başkanı Tuncer Akgün, "50. kuruluş yılımızı klasik tarzdaki kutlamalardan farklılaştırmak istedik. Ürünlerimizle yaşattığımız 50 yıllık mutluluk hikayesini, sürprizlerimizle şaşırtacağımız ve mutluluklar yaşatacağımız etkinlikler ile kutlayacağız.
Bu amaçla ETİ Mutluluk Gönüllüleri adını verdiğimiz bir ekip oluşturduk. Kutlamalarımız kapsamında lokasyon, coğrafya, koşullar ve sahip olunan imkanlar nedeniyle o mekanda ya da bölgede şimdiye kadar yapılmamış "ilk"ler içeren etkinlikler gerçekleştireceğiz ancak temeldeki çıkış noktamız sürpriz mutluluklar yaşatmak olacak" dedi.
Eti Mutluluk Gönülleri, ilerleyen günlerde de yepyeni sürprizleriyle Türkiye‘nin dört bir yanını dolaşarak, beklenmedik anlarda karşımıza çıkacaklar.
(ÖK-ÖK-E)
18.05.2011 15:37:50 TSI
NNNN
Kaynak: İHA